7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Film już posiadam, ściągnąłem dziś rano wersja 2.5 giga
Obejrzałem i jestem pod wielkim, ogromnym wrażeniem, tylko dziwne uczucie mnie spotkało kiedy film się skończył, ich świat jest tak piękny iż gdybym miał możliwość pobytu w nim, bez wahania bym się zgodził.
Film godny uwagi, baaa lepszego filmu jeszcze do tej pory nie widziałem...

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Niekoniecznie sam pimpek. Obniżają ocenę już chyba od miesiąca tylko tak bardziej dyskretnie.

użytkownik usunięty
BlAcKMeTaL

Walić tych trolli, Pimpków, Rysiów i inne łajzy. My, fani i tak nigdy się nie poddamy ;-).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Gambix

"WYDANIE DVD
Film już posiadam, ściągnąłem dziś rano"

Nic nie posiadasz w takim razie, poza pirackim plikiem na dysku.

użytkownik usunięty

O, stary wyga Gieferg powrócił :-D.
Strzała brachu, jak się układa w życiu?

Podobno jeżeli ściągnięte pliki posiadacie na dysku nie dłużej niż 24 godziny to wsio okej

BarEET

Tak ludzie zaznaczają zawsze na początku na swoich kontach (chomikuj.pl) ;)

ocenił(a) film na 10
BarEET

Możesz mieć kopię pliku jeżeli posiadasz oryginał.

BlAcKMeTaL

A fakt. Jak np. wrzuta się coś z płytki z gazety to trzeba też posiadać gazetę itd. ;)

ocenił(a) film na 10
BarEET

Tak jest!!!

BarEET

"wrzuca" ;P

użytkownik usunięty
BlAcKMeTaL

Chyba nie tylko. Polecam obczaić link, który wkleiłem na górze tematu.

Hmm, ciekawostka, ale ile w tym prawdy ;)

użytkownik usunięty
BarEET

Sam nie wiem. Inicjatorem tamtej rozmowy był Kowalio, rozwinęła się dość długa dysputa między nim, mną a Victorem, przy współudziale jeszcze Czuowieka Pulowera, ScumKilla i Joe'go. Polecam przeczytać cały temat.

http://www.filmweb.pl/topic/1339770/PIRACTWO+a+LEGAL+-+reaktywacja%2C+przeczytaj cie+oce%C5%84cie+sami..html

Tutaj chyba wszystko na ten temat zostało powiedziane.
Była jeszcze poprzednia, lepsza część tej rozmowy ale admin skasował, bo skoczyliśmy tam sobie z Victorem i resztą do gardeł ;-).

użytkownik usunięty

Dobra, ja się zwijam na spoczynek.

Bywajcie, I SEE YOU.

Sztab antypiracki informuje, że ściąganie filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) – jeśli naruszenie ma charakter zawiniony – lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści.

Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Więcej informacji uzyskacie na stronie http://sztab-antypiracki.pl/2009/10/antypiracki-przewodnik-dla-osob-prywatnych/

ocenił(a) film na 10
sztabantypiracki

masz absolutną rację, oczywiście nie ma to zastosowania do gier czy oprogramowania. Mowa była o oglądaniu filmów i słuchaniu muzyki. To jak na razie w naszym prawie jest dozwolone, czyli legalne. To co piszesz na stronie dotyczy właśnie tych niedozwolonych treści a mieszasz to razem z dozwolonymi.

kowalio

Reasumując: filmy ściągacie, gry kupujecie !!!

ocenił(a) film na 9
Gambix

Kupiony, sąsiedzi do nocy wymęczeni;) Wersja zwykła 39PLN i z ciekawostek zauważyłem, że wszystkie dialogi w napisach są takie jak w kinie, no prawie wszystkie, bo pomyłki zostały wyprostowane.