Film już posiadam, ściągnąłem dziś rano wersja 2.5 giga
Obejrzałem i jestem pod wielkim, ogromnym wrażeniem, tylko dziwne uczucie mnie spotkało kiedy film się skończył, ich świat jest tak piękny iż gdybym miał możliwość pobytu w nim, bez wahania bym się zgodził.
Film godny uwagi, baaa lepszego filmu jeszcze do tej pory nie widziałem...
Niekoniecznie sam pimpek. Obniżają ocenę już chyba od miesiąca tylko tak bardziej dyskretnie.
Walić tych trolli, Pimpków, Rysiów i inne łajzy. My, fani i tak nigdy się nie poddamy ;-).
"WYDANIE DVD
Film już posiadam, ściągnąłem dziś rano"
Nic nie posiadasz w takim razie, poza pirackim plikiem na dysku.
Sam nie wiem. Inicjatorem tamtej rozmowy był Kowalio, rozwinęła się dość długa dysputa między nim, mną a Victorem, przy współudziale jeszcze Czuowieka Pulowera, ScumKilla i Joe'go. Polecam przeczytać cały temat.
http://www.filmweb.pl/topic/1339770/PIRACTWO+a+LEGAL+-+reaktywacja%2C+przeczytaj cie+oce%C5%84cie+sami..html
Tutaj chyba wszystko na ten temat zostało powiedziane.
Była jeszcze poprzednia, lepsza część tej rozmowy ale admin skasował, bo skoczyliśmy tam sobie z Victorem i resztą do gardeł ;-).
Sztab antypiracki informuje, że ściąganie filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) – jeśli naruszenie ma charakter zawiniony – lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści.
Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Więcej informacji uzyskacie na stronie http://sztab-antypiracki.pl/2009/10/antypiracki-przewodnik-dla-osob-prywatnych/
masz absolutną rację, oczywiście nie ma to zastosowania do gier czy oprogramowania. Mowa była o oglądaniu filmów i słuchaniu muzyki. To jak na razie w naszym prawie jest dozwolone, czyli legalne. To co piszesz na stronie dotyczy właśnie tych niedozwolonych treści a mieszasz to razem z dozwolonymi.