7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Wasz typ

ocenił(a) film na 10

Jaka pierwsza w polsce telewizja pokaże Avatara?

SolarisUrbino

canal + ?

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

... w przekonaniu że Canal + :D

SolarisUrbino

Nic mi na ten temat nie wiadomo, ale pewnie jeszcze trochę sobie poczekamy ;)
Pozdrawiam

kenexgro

cyfra albo polsat

kenexgro

po canal+ i HBO

przewiduję 1# TVN.

już wyobrażam sobie ta epicką zapowiedź :D

ocenił(a) film na 10
Fuck_Tyler.com

przecież cały czas cyfra reklamuje, ze 22stego o 23stej puszczą Avatara. Nie mówią która wersja, jednak pewnie tylko ta pierwsza.
Jak puszczą na TVN-ie to dopiero się zlecą trolle z gilami do pasa.

ocenił(a) film na 10
kowalio

obstawiam ten TVN METEO

SolarisUrbino

Prawa do filmów Foxa ma Canal+ i Polsat

endrju_p_2

Avatar na Polsacie? Chyba by trwał z 5 godzin :D

użytkownik usunięty
kenexgro

Pewnie gamonie zrobią to samo co z Tytanikiem i puszczą go w 2 częściach . Nie mówiąc już o tym , że nie bardzo sobie wyobrażam jakim trzeba być masochistą by ogladąć film na Polshicie .

ocenił(a) film na 10

Jest też szansa na POLSAT CAFE

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Wahlberg1971

miałem już się nie pokazywać w tym ZOO ale zrobię pewnie jeszcze nie jeden wyjątek.
Czy nie widzisz kolego, ze to robota adminów podnoszących oglądalność portalu a co za tym idzie odsłon reklam?
Pojawiło się zbyt dużo tego typu tworów na FW jednoznacznie powiązanych albo z jedną osobą mającą cały dzień na przebywanie w wątkach kilkuset filmów albo z grupą master adminów.
Pisałem już o tym ale moze jeszcze raz:
- nikt ich nie banuje
- przebywają na portalu praktycznie 24/dobę
- czyli nie mają pracy a mają pieniądze na internet i komputer? nie uczą się a rodzice pozwalają im na siedzenie cały czas przy komputerze?
- pisanie do administratorów nic nie daje, usuwają takie wątki w których pojawia się kupa wulgaryzmów a takie jak ta pogadanki podnoszą oglądalność zamieniając portal w zoo.
Jednakże $$$ są ważniejsze od dobrego imienia portalu.
Czy coś jeszcze?
Nie ma co pisać "nie odpisuj to troll" bo i tak nikt nie posłucha, zawsze znajdzie się ktoś z miliona przeglądających ten portal co mu odpowie.
To nie jest zwykły troll, nie ma takiej możliwości.

Nie przesadzajmy. Niech każdy ogląda to co chce. Ja też nie trawię polsatu. Raz na jakiś czas coś mnie zakusi do obejrzenia i naślę na reklamy od groma :D

ocenił(a) film na 10
SolarisUrbino

Hustler tv lub mango tv

SolarisUrbino

W publicznej w komercyjnym TVN.

ocenił(a) film na 8
SolarisUrbino

Pytanie trochę spóźnione. Od dawna jest zapowiadany przez Canal+, poleci w przyszłą sobotę o 20:00 ;)

http://tv.wp.pl/name,Avatar,prid,23534775942,opis.html