7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam

użytkownik usunięty

Zauważyłem,że od dłuższego czasu dyskusja na tym forum schodzi poniżej pewnego poziomu za sprawą pewnych osób.Mam w zwyczaju,że kulture osobistą wywodzi się z domu i jak jest się wychowanym na pewnych standardach to człowiek z wiekiem nabiera doświadczenia i nie wypowiada się w chamski sposób.Sam nie jestem idealny przeklinam,pale,pije itp.,ale w pewnych miejscach umiem się stosownie i kulturalnie zachować.Filmweb jest właśnie takim miejscem stowrzonym do kulturalnej dyskusji na temat danego filmu np.Avatar.Mówi się na takich portalach czy film ci się podobał czy nie,wymienia argumenty z innymi użytkownikami na co inni uzytkownicy powiedzmy antyfani odpowiadają fanom itp.,a tutaj mamy zwyczajną pyskówkę i tak się zastanawiam co czeka nasz naród w przyszłości skoro na filmweb jest takie zachowanie.Żal mi was ludzie,bo jak zakładacie po kilka kont ,żeby skrytykować jeden film to nie dziwie się,że do tej pory nie mamy autostrad,bo kto ma je budować takie ograniczony dzieciaki jak wy.Ech wkurza mnie to już więc zakończę stwierdzeniem,że Andrzej Grabowski gra mniejszego debila w Świecie Według Kiepskich niż ludzie wypowiadający się na tym forum.Pozdrawiam.