7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823727
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Avatar to jedna wielka komercja oparta o nazwiska i głupią "super" technike 3D uhuhu tysiąc 500 sto 900 gdyby nie ta technika to jeden wielki kloc z tego Avatara. Ludzie tylko się podniecają a to kolejna fabuła o wielkiej miłości, niby prostota i piękno ale to dla małych dzieci.

ocenił(a) film na 10
TheNas

A transformers, pandorum, obcy kontra predator, to jakie są?

Negative

ale nie są lansowane na arcydzieło dla mnie są ale nie cała Ziemia się podnieca

ocenił(a) film na 10
TheNas

mhm, bo już myślałem, że jak avatar przegrywa z obcym kontra predator, to jakaś mocno krzywa faza, ale jak tak to spoko :D

TheNas

Nie słyszałem nigdy o reżyserze, który wyreżyserował coś za darmo.
W Twoim poście dobija mnie to, że twierdzisz, iż piękno i miłość jest dla małych dzieci.

jahmo

walić Avatar "nuda do znudzenia"
nie ma się co podniecać na cały świat

ocenił(a) film na 10
TheNas

Lepiej obejrzeć transformers, który nie jest komercyjny, wypchany nazwiskami, nie ma ssącego 3D, ma skomplikowaną fabułę i pozbawion wątku miłosnego jest, a co najważniejsze, kierowany do ludzi po 30, dzieci powinny się trzymać od tego filmu z daleka bo nie ogarnął tematu.

Negative

hahaha thug life
każdy ma swój styl knahmsayin'

ocenił(a) film na 10
TheNas

Ja wiem w czym problem, za mało badabum, za dużo pedalskich wątków miłosnych i leśnych spacerów. I roboty nie pierdzą.

Negative

dokładnie jeszcze jakby frytki robiły to dałbym 10/10

ocenił(a) film na 9
TheNas

Frytki czy lody? ;)

ocenił(a) film na 8
TheNas

Czy ja wiem czy film jest oparty o nazwiska? Jedyne sławniejsze nazwisko jakie tam usłyszałem przed obejrzeniem to Sigourney Weaver. Gdyby grały tam takie postaci jak np: Brad Pitt, Johny Depp, Bruce Willis, Al Pacino, Anthony Hopkins, Angelina Jolie itp to bym się zgodził, że film z nazwiskami.
Fabuła jak fabula, ciężko teraz znaleźć coś co nie jest odgrzewane. A ta jest ciekawie podana.
3D? Jak dla mnie to tu bardziej chodzi o grafikę jaką udało się uzyskać. Nie powiem 3D jest bardzo dobrze dobrane, nie ma co chwilę jakichś lecących w moja stronę przedmiotów. To 3D pozwala niejako poczuć jakby się na Pandorze i podziwiać piękno natury.