7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Ten film powinien miec ocene co najmniej 9,5 i byc na pierwszym miejscu w rankingu. Jesli mozna sie zakochac w filmie to ja to wlasnie zrobilem :) dla takich filmow warto zyc, genialny, rewelacja, film ponadczasowy, po trzykroc lepszy od batmanow, spidermanow razem wzietych. Ale nie zapominajmy ze aby podziwiac, a najpierw przekonac sie do tego filmu trzeba po prostu kochac ten gatunek, dlatego dziwi mnie jak bardzo duzo osob negatywnie podchodzi do tego arcydziela, sa to osoby ktorych takie kino nie podnieca, nie bawi, nie wciaga, a mimo wszystko chca na przekor innym zanegowac ten film, sa to tak zwani "wielcy" krytycy, ktorzy tak naprawde nie znaja sie na dobrym kinie, tylko "krzyczac" chca zwrocic na siebie uwage. "Avatar'owi" dalem tylko 10/10 bo wiecej sie nie dalo a szkoda !!!

użytkownik usunięty
okrutnygrubas

Film jest co najwyżej dobry a na pewno już nie jest arcydziełem typowa komercja i tyle to historia rozsądzi ten film i przekonamy się jak za kilka lat będzie postrzegany.

ocenił(a) film na 8
okrutnygrubas

Chyba cie pojebalo czlowieku

użytkownik usunięty
Shinichi

Jego sprawa. Nic ci do tego. W twoje oceny nikt się nie miesza.

Temat wygląda na zgrabnie napisaną prowokację, więc prawdopodobnie z wyrażeniem własnej opinii ma niewiele wspólnego.

Shinichi

do Shinihi: w tytule tematu mam napisane "zapraszam milosnikow avatara" !!! naucz sie czytac dzieciaku!