..po trailerach, akcji marketingowej i całej tej medialnej nagonce widz spodziewa się co najmniej arcydzieła. Historia przeciętna i przewidywalna, trąci od początku "hollywoodem". Ze względu na animację i efekt 3D oceniam go jednak jako dość dobry.
Ej mam takie pytanko bo juz widze setny raz chyba takie cos napisane. Gdzie byla ta cala akcja marketingowa i medialna nagonka? Bo ja osoboscie w ogole nie zauwazylem. Puszczali trailery w TV czy cos? Jakos szczegolnie reklamowany w necie byl?
W Polsce były trailery, reklamy w TV i na filmwebie, ale także artykuły w wielu pismach nie filmowych (forum np.). Nie wspominając już o grze komputerowej.
Na FW to akurat masz reklamy b. wielu filmow... A co do tych artykulow, to sadzisz ze byly one sponsorowane? Pytam po prostu bo zauwazylem ze wielu krytykow filmu wypowiada sie ze byl tak strasznie reklamowany a ja w ogole tych reklam nie widzialem. Dobrze ze tak malo TV ogladam :)
Nie był on reklamowany w Polsce DUŻO bardziej niż normalnie hit miesiąca, aczkolwiek był bardziej.
"A co do tych artykulow, to sadzisz ze byly one sponsorowane?"
Nawet jeśli nie (co trudno ocenić) to wciąż są one reklamą, nawet jeśli darmową.
Ja akurat nie mieszkam w Polsce, tylko w UK i tutaj z reklamą można było się spotkać na każdym kroku. Oprócz standardowych reklam w TV, jeszcze były bilboardy na każdym kroku, reklamy na autobusach, w metrze i innych możliwych środkach transportu. Chcąc nie chcąc człowiek spotkał to conajmniej raz dziennie.