gdzie się podziały te krainy je porywał wodospad, ale wiedzcie wyglądam przez okno ktoś z was serce rysuje ja to wiem ale jeszcze nie pora ja ubrała bluzkę z cekinami ale znikła idę ją znajdę, i dajcie mandarynki na zgodę
LordKroq miotacz ognia przynieś ty wiesz o co biega, ja z bajorka nie wydostanę, uważaj bo oni wiedzą ale słuchaj spotkałeś tego białego ducha, on nas zje, ale ty się broń, bo mnie chcą przylepić pasami do jakiegoś łóżka, więc uważajmy, jabłonki upadają, krzewy są ładne ale wojna trwa nie możesz dać się zwieść
dopalacze och jakie zaiste dziwne i skazane słowo, przypominam wojna trwa, któregoś się dowie ale wy powiecie bo ja nie mogę, zamknęli mnie w zielonej kabinie uważajcie one chcą nas wszystkich, ale można pomarańczą i winogronami, tak i truskawki do miotacza ognia i pamiętaj wojna trwa
oranżady o smaku fasoli na złe samopoczucie wybawco uciśnionych w obliczu wojny?
właśnie jesteś genialny a więc oranżada fasolowa, ona ich porazi ale uwaga na pioruna bo on eksplodować może, wyglądać z Plutona oni nam chcą pomóc i pamiętać wojna trwa
dlaczego ostatnie nadzieje w Plutonie są pokładane? on zawieźć cie może, ale nie zawiezie dalej niz do parku bo matczyna ręka na to nie pozwoli
Nikt sie niczego nie dowiedział bo pitolisz od rzeczy, co innego skłądać słowa aby w zdaniach coś znaczyły...
popraw sie
Ty kup lepiej słownik ortograficzny, naucz się go na pamięć i wtedy się wypowiadaj.
Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.
"popraw sie"
to mówi człowiek który stawia skyline'owii i Sucker punch'owi 10/10
życie jest brutalne, a do tego wszystkiego trzeba sie cieszyć kazdą jego chwilą.
dlaczego Ty tak brzydko sie wyrażasz na publicznym forum? przyznaj sie że Ci wstyd
Bo was Jowisz zaatakuje a Jowisz groźny i dla was nadzieja zniknie ale wiecie dajcie do swoich domów drzewka cytrynowe to zrobi się cudowna minga, i wtedy zróbcie sok to przylecą do was z Plutona i będą mandarynki wy dacie a oni wam też dadzą i będzie cudownie zrobi się ciepło, bo wiecie to gruszka lato, właśnie gruszki pamiętajcie gruszka z numerami 216 - 721 jest wyjątkowa, znajdziecie ją jest gdzieś w Siedlcach ale pamiętajcie droga daleko się przed wami otwiera ach :* całuski dla minga ;*