PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 816 tys. ocen
7,4 10 1 816405
6,7 84 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Czy można się zakochać w Kobiecie innego gatunku? Wystarczy spojrzeć w oczy Neytiri i wraz z nią zagłębić się we wspaniałe lasy Pandory. Nie chce się wracać....
Czy tylko mnie to spotkało ?

Najprawdopodobniej jesteś po prostu ukrytym zoofilem lubiącym przy okazji duże samice.

ffox87

albo mam inną definicję zoofilii, albo przesłanie tej wypowiedzi leży głębiej niż mogę sięgnąć...

...hmmm...na moje to ma głębokie podłoże psychologiczne....

można to wyleczyć stosując stosunek płciowy z ziemską kobietą. (ziemianką)

gorzej jak zaczniesz przy niej gadać w języku Na'vi lub też zamiast mówić " ale masz fajny tyłek" zaczniesz gadać "ale masz fajny niebieski tyłek" .

dasz rade broo ;]

to nic ze za każdym razem gdy obejrzysz film cały ten świat zejdzie na psy :) ale spróbować warto :P

arasus1983

kolejny troll?! ciekawe kto im pilnuje jaskini?

vbplanet

to chyba nie do mnie?

arasus1983

do Ciebie :)

-

vbplanet

...ooo a co Cię tak uraziło w mojej odpowiedzi? nie miałem niczego złego na myśli:) tak szczerze mówiąc autor posta powinien zmienić jego temat " czy jestem zboczony ". pisząc odp. kierowałem się właśnie tym pytaniem :).

arasus1983

zgadzam się, że temat nieco nie pasuje do zamysłu tego posta i pisałem o tym wyżej. Uraziło mnie to, że sprowadziłeś wątek do seksu, a moim zdaniem chodzi tu o ideał kobiety wykreowany przez Camerona, który jak wielu zauważyło (użyję tu dwuznacznego słowa) zapłodnił w mężczyznach uczucie pożądania. To uczucie, które odczuł także autor tematu :)

Być może chciałeś tylko sprowokować dalsze wypowiedzi, a czujesz podobnie? tak czy siak jakoś znalazłeś się na tym temacie :)

vbplanet

Tylko pedał kocha kobiety platonicznie. Zdrowy facet kocha kobietę wszystkimi zmysłami.

P.S. Jak wejdziesz w wiek produkcyjny testosteronu, zrozumiesz to.

ffox87

a od kiedy pedał kocha kobiety?! ...

Trolle atakują :O

vbplanet

to wstaw w miejsce słowa pedał - zboczeniec.

ffox87

Oj dobrze już nie musisz reanimować swojej wypowiedzi...

Większości z nas zdarzyło się zakochać w kimś zupełnie niedostępnym. Poza tym istnieje coś takiego jak zauroczenie, które może przerodzić się w miłość platoniczną jeśli jest podsycane i długotrwale. Nie zgodzę się z tym, że trzeba być zboczeńcem (wstawiam zboczeniec zamiast pedał) by zauroczyć się kimś. Zgodzę się, że idealnie jest jeśli uczucie miłości powoduje "atak" na nasze wszystkie zmysły :) kochać kogoś zapach, dotyk itd.

PS. Jestem już w wieku reprodukcyjnym

vbplanet

Ta...szczególnie do smerfetki, takie przypadki się leczy lub z nich wyrasta- nie przejmuj się.

ffox87

widzę, że szybciej piszesz nić myślisz :) to też się leczy lub się z tego wyrasta - nie przejmuj się ;]

vbplanet

Oj dobrze już nie musisz reanimować swojej wypowiedzi...

ffox87

tekst się zaadoptował? :) muszę Cię rozczarować... nie pasuje trochę do tego co napisałem trolliku :(

vbplanet

Sam jestes trollem, gosc ma racje

WtfWTf

hehehe racje? :) a czym jest racja w tej kwestii? tym, że autor tematu po stosunku z kobietą usunie post? hahaha nie no dziecko daruj mi... :D

PS. Dzieciaku masz ortografa w nicku :( zmykaj do podstawówki!!

vbplanet

Ten błąd ma tam byc zeby moj nick wygladal na jeszcze bardziej gówniarski, do ciemnej masy nie dotrze, trzeba powiedziec 3789423 razy

vbplanet

ALE MORDA

WtfWTf

Musze obowiązkowo pogadać z Twoimi rodzicami, że to nie był dobry pomysł by wstawiać Ci komputer z dostępem do internetu do piwnicy, w której mieszkasz ;)

@ podobne tematy:

http://www.filmweb.pl/topic/1274206/NEYTIRI+-+rodzynka+w+cie%C5%9Bcie.html

http://www.filmweb.pl/topic/1281528/Neytiri-+obsesja.html

Zboczony byłbyś gdybyś grzał się na dzieci, na zwierzęta czy na starych
ludzi....

Na'vi są piękni, ciała boskie, do tego romantyczne, odważne a zarazem
delikatne gesty przykładają się do tego, że Ona może się podobać.

Zboczony chyba nie jesteś. Moja dziewczyna nie widzi nic dziwnego w moim zauroczeniu tą postacią. :D

Taa jakbys ja jeszcze m,ial. Chyba ze ma 3 metry i nos słonia to ok juz wiem kto

WtfWTf

Głodnemu chleb na myśli.

WtfWTf

A tobie płacą za trolling, czy po prostu jesteś za mało rozgarnięty, żeby wymyślić sobie jakieś ciekawsze zajęcie kiedy ci się nudzi?

Zakrza

Płacą mu jedynie rodzice za prąd kiedy siedzi i marnuje czas na necie. :D

nie ma co reagować na aktywność takich dzieciaków... ma wolne od szkoły to mu palma odbija, jutro w końcu do podstawówki ruszy to się uspokoi

jesteś zoofilem!!!!!

Tomoos

podobają się ludziom cechy ludzkie tej kobiety, a nie zwierzece. Zresztą wyglądzem przypomina bardziej cżłowieka niż zwierze.

Właśnie. Mi też się Neytiri podobała i cieszę się że nie jestem jedynym zboczeńcem :]

Tomoos

rozwiń wypowiedź proszę to się pośmiejemy :)

vbplanet

Walić system. Niebieskie kosmitki są spoko :)

vbplanet

będzie musiał pomyśleć jakieś 20 minut żeby napisać kolejne zdanie, wiec czekanie...

hehe to musi komicznie wyglądać jak u trolla zachodzą "skomplikowane" procesy myślowe :D

vbplanet

trolle coś zaczynają a potem znikają.

Logicznie rzecz biorąc reżyser musial pokazać ją na tyle przekonujaco, aby wyjaśniało to zauroczenie nią Jake'a. Chyba mu się udało?...

Velocitraktor

Na poprawę humoru :) http://img402.imageshack.us/img402/3396/aaauq.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=CXF-VZVdR2Y

Genialne!

Jestem z wami neytiri the best i rzuce troche takiego babskiego gadania ale ja się najpierw "zakochałem" w tym jaka była a dopiero przy drugim seansie zwróciłem uwagę na wygląd, ale ogólnie w skali od 1 do 10 ma u mnie taką notę ile będzie wynosił zarobek tego filmu czyli ok. 2000000000:P

Czy w kobiecie z innego gatunku? Tego nie wiem. Ale jak w ogóle można się zakochać w postaci z filmu? Jakiś niedojrzały emocjonalnie emo-nastolatek?

Ja czuję to samo do neytiri. bez obaw.

Nie ejsteś zboczony. ja cię popieram.

Sądząc po dużej ilości tego typu tematów nie należysz do mniejszości.

A raczej do większości ;) Ciężko nie zauroczyć się w Neytiri. Tak wspaniała osobowość z takim ciałem to niesamowita mieszanka. Aż nie chce się wracać do Ziemianek ;)

loon

hhaha, no po prostu jesteśmy w szoku bo jeszcze nikt nie stworzył czegoś podobnego.

Ech...

http://img268.imageshack.us/img268/9937/toomuchonlinegaming.jpg

Mi Neytiri też się podoba, ale przecież to jest postać fikcyjna...

doktorno

Ma ktoś może rysunki w podobnym stylu? :)

doktorno

Przecież to nie jest Neytiri tylko jakiś Avatar. :<