jak ktoś lubi animacje to niech sobie pogra w RPG na PC , szkoda czasu na ten badziew.
ode mnie 1/10 bo przewidziałem cały film i 60% dialogów
co do dialogów to powiem , że bardziej wyszukanej angielszczyzny używał Olbrychski w Salt , gdzie przecież grał rosjanina...ehhh
"szkoda czasu na ten badziew."
odejdź od komputera bo gry RPG i MMORPG to jest prawdziwy szkodliwy badziew zabierający czas....
przewidziałeś film na podstawie zwiastuna? jesteś śmieszny....
jesteś frajerem! gdzie napisałem, że przewidziałem film na podstawie zwiastuna ?? podczas oglądania na bieżąco potrafiłem akcje przewidzieć w niektórych momentach do 2 godzin na przód.
dobranocki są mniej schematyczne
Gry RPG to szkodliwy badziew zabierający czas? A no tak, bo lepiej pograć sobie w tępa napierdalankę dwoma przyciskami...
może lepiej zostawić kolejnego trolla który pisze te same bajeczki
jak się nauczy szanować film to pogadam
nie warto, ktoś kto marzy o wytapetowanym pokoju plakatami z AV, nie przyjmie do wiadomości takiego argumentu...
wręcz działa na niego jak płachta na byka...
"wręcz działa na niego jak płachta na byka... "
tak na mnie działa ludzka głupota przejawiająca się bezsensownymi argumentami
PS: gdzieś ty był jak cie nie było
PS2: we wtorek ruszam znowu na podbój forum
dopiero we wtorek?!
normalnie wszyscy jesteśmy zdjęci grozą, że przez cały dzień nie będzie porcji twoich głupot, to zaczyna działać jak narkotyk!
wszyscy tu mówią że jestem trollem
to chyba zapomnieliście co tu się działo wcześniej
///
jakoś nie będę miał oporów żeby powtórzyć moje poprzednie wyczyny
a kiedy ostatnio założyłem wątek ?
dawno temu. - gdy jeszcze zgrywałem wielkiego trolla i fana
znów nie masz się do czego przyczepić.
http://www.filmweb.pl/film/Avatar-2009-299113/discussion/Znawcy+kina%21+TAAA+JAS NE%21,1387259
a na marginesie:
"pamiętam tych wszystkich idiotów którzy utwierdzali się w przekonaniu że Hurt Locker zasłużył na Oskara, teraz spójrzcie sobie na oceny
The Hurt Locker 7,34/10
A teraz :
The Hurt Locker bez zmian
patrzysz w ogóle na daty idioto?
19 maja 2010
to historia - i kompletnie nie trafiony argument
Spadek o 0,5 pkt w ciągu pół roku i jest coraz mniej :) Wysoka pozycja Avatara to już historia a ty nią ciągle żyjesz. Niedługo spadnie poniżej The Hurt Locker :)
hahha - pomyliłeś się więc zmieniasz temat
no pięknie.
robisz tak jak twoja nieudolna poprzedniczka - diana - co do nie potrafi przyznać się do błędu.
zaraz tu wpadnie i stwierdzi: "ale ja nie mam za co przepraszać"
o panie...
http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adca+Pier%C5%9Bcieni+Dru%C5%BCyna+Pier%C5%9Bci enia-2001-1065%20/discussion/Elijah+Wood+i+jego+wielkie+ga%C5%82y,1469147
to pewnie też jest stary wątek.
Chłopie kompromitujesz się z każdą chwilą bardziej. Nie możesz przeżyć, że po początkowej fascynacji twój film odchodzi do lamusa a za rok jego nota będzie w okolicy 7,5 lub mniej. Niech tylko wejdzie jakiś przeciętny nowy film sf w 3D i Avatara zmiecie
4 października
i w dodatku nie na forum avatara
znów problemy z kalendarzem? :>
PS: to był okres kiedy nie wyzywałem diany przez tydzień.
no mnie też nie porwały, ale przynajmniej wiem czego oczekiwać: rozrywki + efekciarstwo, a nie tak jak w przypadku Avatara, który szumnie był reklamowany jako naj film ever, epickie dzieło, bla bla bla..
przestańcie powtarzać że AV was rozczarował... bo przecież twierdzicie że reklam było dużo...
a reklamy nie kłamią.
było sporo okazji żeby przekonać się jaki film na prawdę będzie. było wiadomo że będzie bajkowy. i było wiadomo że to nie dramat, ani nic co by przypominało schizującą odyseję kosmiczną.
ja właśnie dzięki licznym reklamom uchroniłem się od wydania kasy na 2012.
jeśli więc poszliście na avatara ze względu na reklamę to bardzo wam współczuję, faktycznie daliście sobą manipulować....
wybacz, ale normalny człowiek mylsi za siebie - i jeśli wie że film mu się nie spodoba, to nie ogląda.
ty chyba do normalnych nie należysz.
ludzie dali się manipulowac oceną filmwebu, którą nawiedzeni fani obłędnie zawyżali wrzucając avatara na top3 chyba nawet
fani postawili słuszną ocenę.
a ty? poszedłeś na film o którym wiedziałeś że może ci nie przypaść do gustu.
i teraz wystawiasz 1/10 - gdzie tu logika?
szanuj tych którym nie przypadł do gustu, w końcu zapewniają ci co najmniej 3/4 dnia a i pewnie i nocy rozmyślanie nad nowymi wymówkami broniącymi tę szmirkę...
ja już szanuję ludzi, spójrz na mój profil.... nie oceniłem żadnego filmu oceną 1/10
gdybyś tak ruszył dupe i zrobił coś ze sobą trollu...
nie widać, najpierw gadałeś głupoty abym przestał, ale wyglądasz jak idiota, więc dlaczego mam się słuchać hipokryty?
ja ci mówię przecież
ludzie twojego pokroju dochodzą do wniosku że jestem siłą której nie da się potrzymać.
i znikają
tyle że ja ci dałem receptę na szczęście, i nie chcesz skorzystać.
jak zobaczę u ciebie ocenę inną niż 1/10 to obiecuję że skończę terroryzować forum ;]
aha, itak mi nie uwierzysz...
no mówię marzyciel, gdyby była ocena 0.5/10 to dałbym 1.5/10 za zasługi tego filmu w ogłupianiu jakim się wykazujesz.
przyszedłem w nadziei że mi się spodoba . nie spodobał mi się więc daje 1. Jakby wszyscy chodzili na filmy które im się będą podobać to wszystkie filmy miałyby średnią 10 !!!!!!