Ciekawe jakie miejsce by mial jakby usunac wszystkie multi-konta fanow i antyfanow .Mowicie ze multi-kont fanow jest wiecej to macie tutaj cos: Wczoraj 190 w rankingu a dzisiaj juz 192... 2 oceny w jeden dzien nice co?Wiec to nie fani daja oceny no chyba ze wystawienie 10 obniza srednia 7.9.... Anty-fani sypia codziennie 1,2
Jakby usunięto wszystkie multi-konta to wszystkim filmom tak naprawdę podwyższyłaby się średnia. Kiedy ostatnio pokasowano spamerskie konta, ostatni film, który był w Top100 miał średnią podajże 8.212 (To chyba nawet Rain Man był). Obecnie ostatni film w topie ma średnią 7.991 ;)
Wiem czemu, bo jest ujowy i nie oferuje nic poza ładną oprawą audiowizualną. Wasze żenujące pokazówki efektów nigdy nie pobiją prawdziwego filmu.
czego się spodziewać po niezbyt dobrym filmie.....i tak ma wysoką notę, którą zawdzięcza efektom......
A ty dalej prowokujesz. Ja zacząłem później niż ty a znudziło i się to wześniej niż tobie. Jesteś od tego uzależniony, czy jak?
Jasne. Film może ci się nie podobać, możesz go wręcz nienawidzić ale ty naprawdę przeginasz. Dla ciebie osoba oczarowana filmem to automatycznie zło wcielone. Na podstawie pojedyńczych przypadków, dajesz opinie na temat ogromnej "grupy" społecznej.
Zauważ że szybko rosnącej liczbie głosów towarzyszy szybki spadek. Gdyby średnia spadała w wyniku usuwania głosów "psychofanów" to ich liczba by tak nie rosła a nawet spadała. Wniosek nasuwa się sam.
Tak na marginesie. Uważam że dobrym pomysłem byłoby zrobienie oddzielnych rankingów dla poszczególnych grup wiekowych. Wtedy konflikt między starszymi i młodszymi użytkownikami (m. in. OC vs AVATAR) by się w końcu skończył.
Avatar wciąż ma średnią 7,9 fani zakładają mnóstwo kont by zawyżyć ocenę a widocznie jakiś normalny użytkownik jest na posterunku i im to uniemożliwia tworząc także konta...
P(a)lanatum wyprawia gorsze rzeczy a jego się nie czepiasz.
a co za różnica jaką ma ocenę na portalu trolli ?
niedorobione dzieci głosują po parę razy bo życia nie mają i tyle ,co tu się przejmować