7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

kiepski

ocenił(a) film na 10

zawiodłem się strasznie na tym filmie. Słaba, przewidywalna fabuła, przypomina Tańczącego z Wilkami, aktorstwo nijakie, tylko efekty coś tam ratują. Ehh, gdzie są filmy jak Dobry, zły, brzydki albo Ojciec Chrzestny. Ogólnie nie polecam.
2/10
Jeszcze jedna sprawa. Krzyrzak, pmp, darth_maul i jannek1990 jak wam się nie podobał Avatar co rozumiem i podzielam to prezentujcie jakiś poziom :| Wasze zachowanie sugeruje na jakieś problemy z umysłem lub wiek dojrzewania.

ocenił(a) film na 3
dwukropek

Dlaczego Cameron ze mnie kpi,
oj kpi,
Dlaczego Cameron oskubał mnie z pieniędzy,
oj oskubał,
Dlaczego Cameron omotał ludzi,
oj omotał,
Dlaczego Cameron nakręcił gniota,
oj gniota,
Dlaczego Cameron kręci filmy dla plebsu,
oj plebsu,
Dlaczego Cameron nic nie wymaga od widza,
oj nie wymaga,
Dlaczego Cameron stoczył kino na dno,
oj stoczył
oj stoczył na samo dno.
Czcimy cię Cameronie i dajemy z siebie kpić, skubać z pieniedzy, pozbawiać inteligencji,
oj my grzeszni fani.
Amen.

ocenił(a) film na 7
dwukropek

Zgadzam się:)

ocenił(a) film na 3
SmartDog

łahahahha. widac jaki fan! najpierw podniecał się filmem a teraz się zgadza że 2/10. Chcesz nam się przypodobać? Pokazać ze jednek masz trochę oleju w głowie? Za późno najpierw pokazałeś swój poziom inteligencji w innym temacie. Nawet jak przynzasz pod moim tematem z oceną 1/10 że mam rację to za późno. DLa mnie na zawsze będziesz trollem avatarowym.

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

? O czym ty mówisz? To mój pierwszy (ten już drugi) post na tym forum. A mam coś do ciebie, bo zachowujesz się jak dzieciak, nikt cię nie weźmie na poważnie. Żałosne jest takie coś. Ale pod litanią się podpisuje :)

ocenił(a) film na 3
dwukropek

cieciu post do ciebie był na dole i był miły. ten do którego się ustosunkowałeś był do tego trolla avatarowego który cię poparł.

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

A to przepraszam. Wciąż nie ogarniam tego dziwnego układu postów

ocenił(a) film na 3
dwukropek

Już chciałem cię pochwalić, że wsyatwiłeś gniotowi i szmirze 2/10 i że lubisz jak ja ''Dobry, zły, brzydki'' ale gdy doczytałem że masz coś do mnie to nie rozumiem cię. ja podawałem identyczne argumenty jak ty.

ocenił(a) film na 7
Alex_Tyler

"Jeszcze jedna sprawa. Krzyrzak, pmp, darth_maul i jannek1990 jak wam się nie podobał Avatar co rozumiem i podzielam to prezentujcie jakiś poziom :| Wasze zachowanie sugeruje na jakieś problemy z umysłem lub wiek dojrzewania."
Nie dam Ci tej satysfakcji:) odpowiedź była do tego;)
Janek co z tym brzydalem?

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

jeśli ktoś ma odmienne zdanie od twojego to od razu kretyn. Tak twoje odpowiedzi wyglądają. Ja szanuję zdanie innych nawet jak się z nim nie zgadzam. Na tym polega kultura - rzecz, o której ty nie masz zielonego pojęcia

ocenił(a) film na 3
dwukropek

Sam mnie poparłeś czyli to że fani avatara to plebs i kretyni mało inteligentni podpisując się pod litanią :)

ocenił(a) film na 7
Alex_Tyler

Janek Twój cięty języczek nie potrafi odpowiedzieć na błahe pytania?;)
Również szanuje czyjeś gusta, nie tworze na forach filmów, które mi się nie spodobały bezsensownych tematów. A i nie obrażam publicznie:)

ocenił(a) film na 10
dwukropek

Nikt nie na kontrargumentów?

ocenił(a) film na 8
dwukropek

Przeczytaj sobie recenzje na moim blogu, tam masz ich dość

ocenił(a) film na 7
dwukropek

Bajka jakich wiele i tyle:) stąd taka wysoka ocena;)

ocenił(a) film na 10
SmartDog

A jakie filmy cenisz? Tak z ciekawości pytam. No chyba, że nie uznajesz mojej osoby za godnego rozmówcę. W takim wypadku nie będę Cię zmuszać do odpowiedzi na moje pytanie, bo przecież to mogłoby uchybić Twojej godności, prawda?

ocenił(a) film na 7
miss_understood_

Do mnie to pytanie? Hmm... wejdź na mnie i zobacz:)

ocenił(a) film na 10
SmartDog

Pytałam jakieś w skrócie, te najlepsze według Ciebie, bo dużo masz ulubionych ;) Zielona Mila, Szósty Zmysł, Efekt Motyla, Lista Schindlera... szacunek ;) Możesz mnie nie szanować, nie interesuje mnie to. Ale proszę Cię, zapytaj zanim ocenisz po samym profilu, którym praktycznie się nie zajmuję.

ocenił(a) film na 1
dwukropek

4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.