PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 821 tys. ocen
7,4 10 1 820987
6,7 92 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

moja neytiri 69

ocenił(a) film na 9

25 grudnia minie rok od polskiej premiery avka! :] to dzień w którym ujrzałem tą piękną istotę, i chyba się zakochałem.

http://plantum.w.interii.pl/grafika/ney_nip.jpg

cameron jako pierwszy stworzył coś co tak doskonale mi przypasowało. zdaje się jakbym czekał na taki film od dawna. wiele scen lubię oglądać wciąż i wciąż, ponieważ są zaskakująco wspaniałe.

ocenił(a) film na 3
SzalonyChemik

Dodam coś od siebie:

- Twi'lekanki są ładne... i gibkie... świetnie tańczą, nawet bardzo dobrze.
Jedynym minusem jest to, że nie mają włosów ( na głowie, rzecz jasna ), tylko obślizgłe coś tam... ale i tak są ciekawe. ; )

- Jeszcze asari z Mass Effect, ale nie wszystkie. Tylko niektóre. Zajebista jest Shaira ( prostytutka ) z pierwszej części... chociaż była to tylko gra, to jednak postać ta poruszała się z niezwykłą gracją i miała niezwykły głos ( w polskiej wersji, angielskiej nie znam ).

- Kosmitka z "Piątego elementu". Także bardzo piękna, ale przypominająca bardziej człowieka niż kogoś obcego.

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

Lol...

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

Co w tym takiego śmiesznego?

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

Czy Huang zniknął definitywnie z tego forum?

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

A skąd niby mam wiedzieć? Matką jego nie jestem... : D
Jednak pomimo braku bliższych informacji na temat odpowiem ci na to pytanie, bo niezwykle lubię pomagać takim jak ty.

Prawdopodobnie Huang nie zniknął definitywnie z tego forum... pewnie co jakiś czas przegląda swoją skrzynkę pocztową i jeżeli akurat podczas takiego aktu : ) poczuje niewyobrażalną ochotę aby coś skomentować, to zapewne to zrobi.
A więc pilnuj się, nie znasz dnia ani godziny. : )

P.S: Wiedziałam, że prędzej czy później to zamieścisz pod swoim zdjęciem tekst: " Ja tylko tak młodo wyglądam ". Za bardzo się czepiali twojego wieku? : )
P.S: Nie liczy się ile dany człowiek ma lat, ale jak bogate jest jego doświadczenie. Ale to nie do ciebie, tak ogólnie, poczułam tylko nieokrzesaną potrzebę, żeby coś takiego napisać. Koniec i kropka. : )

Pozdro

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

Huang został zniszczony, możesz podzielić jego los, heheh. Co do avatara, nikt się nie czepiał, ale ktoś mógłby się pomylić jak ty i pomyśleć że jestem jakiś niedorosły 16-ek(?), bo wiem że na tyle wyglądam, szczególnie na tym zdjęciu. Co do doświadczenia, służy tylko tobie, nie można się nim dzielić z innymi, ups, chyba to zrobiłem, ale co tam i tak nie wiesz kto tam

ocenił(a) film na 9
Andrewx51

sie zastanawiam o co wy sie pokłóciliście,
o język angielski tylko?

ocenił(a) film na 8
plantum

Wcześniej jeszcze o coś tam płakał. A jego koślawy angielski to mnie do reszty wkurzył

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

" Huang został zniszczony, możesz podzielić jego los, heheh. "
Zabawne. Co teraz nastąpi?

ocenił(a) film na 9
LadyCzikita

Się wielokrotnie zastanawiałem dlaczego zadajesz takie idiotyczne pytania,
może mi wyjaśnisz? :?

ocenił(a) film na 8
plantum

Chce sprowokować pewną odpowiedź z mojej strony, jednak jest na to za mało sprytna

ocenił(a) film na 9
Andrewx51

czy ty tez masz wrażenie że LadyCzikita wywołuje kłótnie samym swym istnieniem? :)

ocenił(a) film na 8
plantum

Zdecydowanie. A najbardziej to by chciała żeby mężczyźni się o nią kłócili, niestety chyba nigdy tego uświadczy w życiu :D

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 3
Andrewx51

Mężczyźni? A skąd masz taką pewność, że nie jestem lesbijką?

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

Jesteś bi ale wolisz mężczyzn

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 9
LadyCzikita

przy takim szczęściu już bardziej wolałbym wygrać w totka.

ocenił(a) film na 3
plantum

Za cholerę nie mogę tego zrozumieć.

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

On ma na myśli to że nikt cie nie chce

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

Nikt, a zarazem wszyscy. : )
Nieprecyzyjna ta twoja odpowiedź.
Bez celności nigdzie nie trafisz, wiesz o tym, prawda?

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

Jak cholera - samotność ci doskwiera

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

0dp****ol się.
Do dupy ta rozmowa, ot co.

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

No toż właśnie ty jesteś do dupy, co jest przyczyną twojej samotności :D

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

Nie interesuje mnie opinia idioty.
Ca uaè sapit!

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

LadyCzikita ma wała, bo nigdy nikogo nie miała, hahahah

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

Andrewx51, ale z ciebie cipa... ; )

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

Różnica polega na tym że ja mówie prawde, ty nie

ocenił(a) film na 9
Andrewx51

uwaga! DRAPIE!

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

A co byś chciała?

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

To pytanie retoryczne z lekką nutką ironii.
Myślisz, że byłbyś w stanie mnie zniszczyć? : D Chyba żartujesz... nawet jeśli odpisywałbyś na mój każdy post, próbując mnie obrazić, to i tak raczej by mnie to nie ruszało. Forum to zabawa, nic więcej.

A tak w ogóle, jeszcze raz o ten wiek... wszędzie podkreślasz jaki to jesteś już dorosły itd. Czy aby na pewno dorosły człowiek pisałby do jakiejś tam "LadyCzikita" ( bo napisała trzy dni temu w pewnym poście o kosmitkach, które uważa za ładne ) takie oto słowa: "Lol..." ? A potem w dalszych wypowiedziach sugerował !!!, że ją bez większego wysiłku zniszczy ("Huang został zniszczony, możesz podzielić jego los, heheh."), jest mało sprytna ( " Chce sprowokować pewną odpowiedź z mojej strony, jednak jest na to za mało sprytna " ), a swoim istnieniem wywołuje więcej szkody niż pożytku ( "Plantum: czy ty tez masz wrażenie że LadyCzikita wywołuje kłótnie samym swym istnieniem? ", Andrewx: " Zdecydowanie " ) . A na samym końcu stwierdza, że na pewno jest brzydką i zakompleksioną dziewczynką ( " A najbardziej to by chciała żeby mężczyźni się o nią kłócili, niestety chyba nigdy tego uświadczy w życiu " ) ... poza tym nie ma żadnej wartości ani zalety. Czy aby na pewno mam do czynienia z dorosłym i mądrym mężczyzną? Następne pytanie retoryczne, przy okazji wyjaśnię ci, że nie oczekuje twojej odpowiedzi, ponieważ ja już ją znam.

" czy ty tez masz wrażenie że LadyCzikita wywołuje kłótnie samym swym istnieniem? :)
Jeśli wam przeszkadzam tobie i plantumowi, to przecież możecie mnie zignorować, nie jest to rzecz trudna. Wystarczy tylko NIE CZYTAĆ moich postów. W nagłym wypadku, gdy już naprawdę nie będziecie się mogli powstrzymać od tego powstrzymać i to zrobicie ( przeczytacie mój post ), zamknijcie oczy, policzcie do dziesięciu, wdech - wydech... i jeszcze raz, aż do skutku. Przy okazji możecie mnie zbluzgać w własnych myślach. Przy okazji: udowodniono naukowo, że przeklinając człowiek może przetrwać w gorszych warunkach, gdyż odczuwa wtedy mniejszy ból ( a przynajmniej tak mu się wtedy wydaje ). Nie odpisując mi, pozbawicie mnie tej dziwnej satysfakcji, o której napisał niedawno Plantum: " czy ty tez masz wrażenie że LadyCzikita wywołuje kłótnie samym swym istnieniem? "...

Powodzenia : )

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

You would never know what hit you

ocenił(a) film na 3
Andrewx51

Maybe, but this doesn't mean anything
I'd die to find out. : )

ocenił(a) film na 8
LadyCzikita

The point is, you wouldnt find out cos I dont want you to find out

ocenił(a) film na 9
LadyCzikita

" możecie mnie zignorować, nie jest to rzecz trudna"

To bardzo trudna rzecz gdyż to co piszesz często mnie irytuje.
No chyba że założę jakąś opaskę na oczy.

ocenił(a) film na 3
plantum

Nie czytasz dokładnie. W dalszej części są opisane kroki, które musisz podjąć, gdy jednak przez przypadek przeczytasz mój post.
Jeśli to nie pomaga, wniosek jest tylko jeden: jesteś uzależniony.

ocenił(a) film na 7
DarkHunter

Zgadzam się w stu procentach.

plantum

poszukaj se normalnej dziewczyny żałosny noobie

MilesQuaritch

macie naprawde cos z glowa no ja ..... zeby tak myslec

ocenił(a) film na 9
MilesQuaritch

oto twoja

http://megan-fox.net/gallery/albums/userpics/10001/41465_Megan_Fox_Net_drama_que en1_31_122_308lo.jpg

ocenił(a) film na 9
plantum

bleeehhh!

plantum

Ona chociaż jest prawdziwa...

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

...tak, ta maszkara Miles'a jest prawdziwa.

ocenił(a) film na 7
plantum

Ałtor tematu to chyba jakiś żyd, który ma narombane we łbie.

PsychoGrzesiek

plantum to totalny noł lajf on cały czas na forum Avka siedzi i jara się tym mutantem zoofilski zbok

MilesQuaritch

Na początku próbowałem tego gościa tolerować ale jak zobaczyłem ile postów napisał na forum Avatara bo mi mowę odjęło. Jeszcze raz naprawdę apeluję o wizytę do psychologa. To nic strasznego, psycholog jak lekarz. Napewno ci nie zaszkodzi. Uwierz mi, Plantum te twoje teksty o tym, że kochasz tą niebieską i TYSIĄCE postów na temat Avatara nie są normalne. zapytaj rodziców, znajomych, czy kogokolwiek innego.

ocenił(a) film na 9
PsychoGrzesiek

niech ci rodzice kupią kupią encyklopedię

plantum

kupią kupią kupią i kupią
a kupa nie była orzeche,

ocenił(a) film na 9
KapitanOrzech

nie mogę edytować postów ;D

plantum

Mam to samo :(