25 grudnia minie rok od polskiej premiery avka! :] to dzień w którym ujrzałem tą piękną istotę, i chyba się zakochałem.
http://plantum.w.interii.pl/grafika/ney_nip.jpg
cameron jako pierwszy stworzył coś co tak doskonale mi przypasowało. zdaje się jakbym czekał na taki film od dawna. wiele scen lubię oglądać wciąż i wciąż, ponieważ są zaskakująco wspaniałe.
Sorry ze tak otwarcie pytam, bo w zasadzie to się jeszcze nie znamy, ale co laska może zrobić facetowi ogonem ? Widzę Lady że masz jakąś tajemną wiedzę. Podziel się nią. No chyba że mówiłaś jedynie o relacji kocicy Neytiri do kota Sandy97, he, he, he. Wyczuwam jednak wyraźny podtekst. Narka.
I jeszcze jedno. Uwielbiam Kill Billa i Ummę Truman. Utwór z tego filmu mam w swoim rankingu niezapomnianych soundtracków w historii kina.
Możesz. Daje ci na to swoje pozwolenie.
Skoro moja osoba tak cię fascynuje, znasz moje sekrety i tajemnice ( nawet te - uwaga! wstydliwe ), wiesz o mnie wszystko... proszę bardzo.
A więc jestem mężczyzną. Jak bardzo ci dziękuję, że mnie wreszcie uświadomiłeś.
" nie fascynujesz mnie "
Czyżby? Więc dlaczego odpisujesz ZAWSZE na każdego posta, którego tutaj umieszczę? Komentujesz go?
Fascynacja to nie jest uwielbienie, raczej obsesja czy zainteresowanie.
Śmieszne, że cokolwiek nie napiszę, ZAWSZE to czytasz, a odpisujesz chociażby, że jestem idiotką, ale odpisujesz. Wywołuję w tobie aż takie emocje?
Jak cię nie lubię, ale większej radości żadna osoba z tego forum mi nie sprawia.
pozdro
Dobrze żę dzielą nas kilometry kabla. Z uwagi na fakt że czuję się raczej bezpieczny zapytam. Czy niedoszły autor twojej biografii sugeruje mi że masz nadal ogonek ?
Myślę, że niedoszłemu autorowi raczej brakuje czegoś w spodniach...
Tyle na ten temat.
Nie martw się LadyCzikita. I co z tego że nie miałaś a masz, lub miałeś a teraz już nie masz ogonka. Ja ku......a mam skrzydła i muszę z tym żyć, he, he, he. Dzięki za przyjęcie zaproszenia. Zawsze chętnie pogadam. Biografię Andrewx51 oczywiście przeczytam. Nara.
Przecież nie chcę z nią, czy nim spać, a jedynie pogadać. OK, laska z ptaszkiem, czy facet bez ptaszka ?
Tu nie o ptaszka chodzi. Musze Cie jeszcze ostrzec że ona lubi odbijać swoje kompleksy na innych w rozmowie i robić sobie jaja, wkurzać, prowokować itp.
Jak będziesz dalej kłamać że to ''imaginacje'' może cie spotkać niemiła niespodzianka. Rób jak uważasz
Niemiła niespodzianka?
Intrygujące...
Znaczy ta niespodzianka online czy "na żywo" ?
: DDDDD
Rozbawiaj mnie dalej...
Lekcja nr 1 od LadyCzikita : )
- Słowa bez pokrycia nic nie znaczą,
Każdemu człowiekowi czegoś brakuje, nie jestem tutaj wyjątkiem.
Jednak ten stan "braku" ma pewną małą, znaczącą funkcję: popycha nas ku lepszemu, jest motywujący - nie stoimy w miejscu, tylko się rozwijamy.
Więc moja odpowiedź brzmi: NIE.
Dobrze?
Poza tym w twoim pytaniu znajduje się podpucha " Więc mówisz że jesteś W PEŁNI kobietą " ...
Taak... jak jest pełnia księżyca przeobrażam się w kobietę, natomiast podczas normalnej pory dnia jestem zmiennokształtną istotą... a tak na serio jak odróżnić pełną kobietę od tej niepełnej?
P.S: Bawimy się w "Moment prawdy"? Suuuper...
A gdzie podziękowania za to że nie użyłem Asa którego cały czas mam w rękawie? Gdzie przeprosiny za wszystko?
As w rękawie... nieźle, nieźle.
A więc panie Joker, dlaczego pan go jeszcze nie użył, skoro pragnie pan mojego ( dramatyczna cisza )... zniszczenia ?
A ja wiem dlaczego i ty także.
Specjalnie dla ciebie, Andrewx: ( oglądnij )
http://www.youtube.com/watch?v=s8DHO7XFVkI&feature=related
W końcu jest to niebywała tragedia osobista być fizycznie tak okaleczonym, dlatego się powstrzymałem
Ja pier dolę, ten temat jest tak zaje bisty, że aż musiałem się przyje bać. 0wner to ciota. A ci co lubią czarne/niebieskie to patusy. Jadymy (jak z matką ownera).