w końcu ludzie zrozumieli że to badziewie po za pięknymi widokami nic niema!!! nie dawno był 2 juz jest 171 ! oby tak dalej ,
PS.pozdrowienia dla platimum (czy jakoś tak ) i tego NommaD79 bo wiem że zarazu tu wkrączą i będą cwaniakować .Jeśli ten film to dla was arcydzieło to idzie się na waszym miejscu pochlastać.
Dziecko... trzeba ci wybaczyć, bo nie wiesz co czynisz itd, a nie będę się chlastał, bo akurat nie mam powodu naśladować twoje go zachowania.
zamiast pisać, medytujcie
http://plantum.dl.interia.pl/grafika/avatar/ney-01-soul-tree.png
Na filwebie sceptycy pokosili wszystkie Utral Aymokriyä, więc inaczej się nie da... ale screen jest piękny.
hehe długo nie musiałem na was 2 czekać xD a to co sobie piszecie to olewam .Parawda jest taka że to gówno spada i oby tak dalej
Im prostsze umysły, tym mniej do szczęścia potrzeba - w twoim przypadku widać erekcję i stan ekstazy zapewnia spadek filmu o kilka pozycji w dół, co zasadniczo w ogólnym rozrachunku nic nie zmieni.
lubie jak się bulwersujesz xD .Gdy temat brzmi :ten film jest Genialny! mało się udzielacie a gdy ktoś jedzie po nim was 2 wkracza i chcecie udowodnić ,że koleś co to pisał jest blee .Już nieraz taki przypadek obserwując tematy avatara w waszym wykonaniu widziałem .Dlatego chciałem założyć temat i czekałem kiedy mi odpiszecie.I doszedłem do wniosku że jesteście nienormalni ! Ile musiałem czekać na waszą odpowiedz ?Co wy cały dzień tu siedzicie ?
"lubie jak się bulwersujesz xD"
Czyli potwierdzasz, że jesteś szczeniak. Tylko nie piszcz już, bo uszy bolą...
Widać mnie z kimś pomyliłeś, bo nie mam w zwyczaju współpracować z fanami niebieskich, ale mogę nawet to zrobić, by zredukować poziom Trolli na filmwebie. Co do mojej nienormalności - tak, jestem nienormalny. Nikt normalny nie stał by za półkownikiem. Ale mniejsza o to, ch*j ci w dupę tak czy siak. Dawaj, zacznij pisać swoje wywody. Jestem w nieco złym nastroju i chcę się z czegoś pośmiać.