7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

w końcu ludzie zrozumieli że to badziewie po za pięknymi widokami nic niema!!! nie dawno był 2 juz jest 171 ! oby tak dalej ,
PS.pozdrowienia dla platimum (czy jakoś tak ) i tego NommaD79 bo wiem że zarazu tu wkrączą i będą cwaniakować .Jeśli ten film to dla was arcydzieło to idzie się na waszym miejscu pochlastać.

mateuszz27

Na twoim miejscu bym sięsam pochlastał. Ile kont założyłeś?

Nie bronie filmu, tępię głuptoę.

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

A niech zakłada ich ile chce, to akurat jest bez znaczenia.

ocenił(a) film na 10
mateuszz27

Dziecko... trzeba ci wybaczyć, bo nie wiesz co czynisz itd, a nie będę się chlastał, bo akurat nie mam powodu naśladować twoje go zachowania.

NommaD79

Po cholerę tłumaczysz, on i tak nie zrozumie... takich się zwalcza napalmem a nie słowami.

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

Muszę przyznać rację, bez żadnego "ale". Od siebie mogę dorzucić fosfor.

NommaD79

Też się w sumie przyda. I Tu 160 bądź B 1B, na filmweb każdy będzie dobry.

ocenił(a) film na 9
Solidus_Snake

zamiast pisać, medytujcie
http://plantum.dl.interia.pl/grafika/avatar/ney-01-soul-tree.png

ocenił(a) film na 10
plantum

Na filwebie sceptycy pokosili wszystkie Utral Aymokriyä, więc inaczej się nie da... ale screen jest piękny.

plantum

ROZSTRZELAĆ!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

Eeeee, nie dałbyś rady :D

ocenił(a) film na 1
Solidus_Snake

hehe długo nie musiałem na was 2 czekać xD a to co sobie piszecie to olewam .Parawda jest taka że to gówno spada i oby tak dalej

mateuszz27

Ja nie bronię filmu, walczę za półkownika i dałem 8/10. Tępiętylko idiotyzm.

ocenił(a) film na 10
mateuszz27

Im prostsze umysły, tym mniej do szczęścia potrzeba - w twoim przypadku widać erekcję i stan ekstazy zapewnia spadek filmu o kilka pozycji w dół, co zasadniczo w ogólnym rozrachunku nic nie zmieni.

NommaD79

Wogóle powinno się zlikwidować rankingi przy obecnym poziomi filmwebu i tym co one powodują.

ocenił(a) film na 1
Solidus_Snake

lubie jak się bulwersujesz xD .Gdy temat brzmi :ten film jest Genialny! mało się udzielacie a gdy ktoś jedzie po nim was 2 wkracza i chcecie udowodnić ,że koleś co to pisał jest blee .Już nieraz taki przypadek obserwując tematy avatara w waszym wykonaniu widziałem .Dlatego chciałem założyć temat i czekałem kiedy mi odpiszecie.I doszedłem do wniosku że jesteście nienormalni ! Ile musiałem czekać na waszą odpowiedz ?Co wy cały dzień tu siedzicie ?

ocenił(a) film na 10
mateuszz27

"lubie jak się bulwersujesz xD"

Czyli potwierdzasz, że jesteś szczeniak. Tylko nie piszcz już, bo uszy bolą...

mateuszz27

Widać mnie z kimś pomyliłeś, bo nie mam w zwyczaju współpracować z fanami niebieskich, ale mogę nawet to zrobić, by zredukować poziom Trolli na filmwebie. Co do mojej nienormalności - tak, jestem nienormalny. Nikt normalny nie stał by za półkownikiem. Ale mniejsza o to, ch*j ci w dupę tak czy siak. Dawaj, zacznij pisać swoje wywody. Jestem w nieco złym nastroju i chcę się z czegoś pośmiać.

ocenił(a) film na 9
mateuszz27

powinieneś to jakoś uczcić, czy coś...