7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

ściągnąłem go w formacie avi z napisami.ponad 1 GB i po około 30 minutach przestałem oglądać,w dodatku te niebieskie stwory jak downy wyglądają.Spodziewałem się czegoś lepszego

ocenił(a) film na 9
mario1878

"downy"

film nie dla ciebie, i tyle :)

mario1878

Jak przeczytałem ten wpis to zaraz mi się skojarzyło z tym newsem w necie o szympansie, co spier*olił z zoo i jeszcze go nie złapali.

użytkownik usunięty
mario1878

Facet, ja bym się nie chwalił na forum publicznym, że piracę filmy ;D. Strzeż się Vimo, być może wkrótce antyterrorka zrobi ci wjazd na chatę :)! A teraz wypad mecz oglądać, Japonia - Kamerun, stawiajcie u bukmacherów na Kamerun!

ocenił(a) film na 10
mario1878

Popisujesz się, ale tutaj na nikim to już nie zrobi wrażenia.

ocenił(a) film na 8
NommaD79

Tak ciekawi mnie jaki jest sens , w pisaniu tak bogatych merytorycznie postów , jak post założyciela ;)

ocenił(a) film na 10
50_GROSZY

Najciekawsze jest to, że autor tematu (zawartość jego profilu nasuwa pewne oczywiste stwierdzenia co do osoby) nie dość, że przyznaje się do popełnienia przestępstwa, to jeszcze ocenia film nie obejrzawszy go...

ocenił(a) film na 8
NommaD79

Pewnie jakiś masochista ...

ocenił(a) film na 9
NommaD79

w tym temacie na razie nie widzę nic niezwykłego.

Nie podoba mu się wizja reżysera - ok... spokojnie!

do czasu aż postawi 1/10 nie możemy mu nic zrobić :)

ocenił(a) film na 9
mario1878

Polecam następnym razem wycieczkę do kina, a nie oglądanie pirata i to jeszcze w formacie avi. Żenada:-/

ocenił(a) film na 10
mario1878

oglądając taki film w wersji avi na komputerze mówi tylko tyle że jesteś przyzwyczajony do trzepaków :P Więc umyj ręce i do kina ;P

ocenił(a) film na 9
retel1

ludzie, jemu się nie podoba po prostu wizja reżysera - dlaczego chcecie żeby zmienił zdanie.
Nie można zmuszać człowieka.

od takiego obrażania rodzą się prawdziwe trolle