bardzo przepraszam że kiedys tak wysoko go oceniałem.
Niedawno obejżałem go 3 raz i nie mogłem uwierzyć że to taki gniot.
aż mi wstyd naprawde że mi sie podabał.
Film nie powiem dobry ale jak na ży ciowe dzieło śwatowego rezysera to naprawde spodziewałem sie czegoś więcego czegoś nowego czego wcześniej nie było a okozało się nowe wczielenie pocahontas.
znaleźli si obrońcy uciśnionych.To już nie można zmienić swej decyzji.Po ocknięci się z transu aury avatara doszedłem do wniosku
że ten film jest bez sensu i jak papier toaletowy.
Ta produkcja nic nie wnosi nowego a zastał ogłoszony najlepszym filmem.Daruje sobie porównanie do pocahontas.
żaden element nic nie wnosi koleś na wózku było wiadomo od początku że będzie chciał zostać zakocha sie i bedzie walczył u boku navi.Przejrzystość i prostota bolą w oczy na produkcje za kupę kasy i wogule naj naj mozna by się spodziewać czegoś naprawde większego.
Możecie mnie jechać mam to gdzieś nie przejmuje sie takimi bzdetami a wy jak nie macie nic wiecej do roboty to dalej czekam na te publiczne baty już nie moge sie doczekać.
mozna ale po cholere nam to mowisz !! to ze ci sie nie podoba to jest tylko twój indywidualny problem. Jak sie nie podoba to chłopie wez sie ogarnij i oglądaj pokemony.
To po cholere jest to forum co po co pisać czy coś jest fajne albo nie coś się komuś podoba lub wręcz odwrotnie jak będzie od razu jechany za inne zdanie niż inni.
Pokemony to bardziej pasują do avatara.
jeez! masz problem
przestań łykać te prochy skoro wchodzisz w jakieś "transe"...
"aury avatara"
zasrany spirytysto, wiesz że OBE jest niebezpieczne?
wiadomo że nie bo przez kilka godzin masturbuje się pisząc głupoty na forum avatara
Ta nawróciłem się film nie jest zły ale na pewno nie rewelacyjny,rewelacyjne to są napisy końcowe bo wiadomo że to już koniec.
długi jak tasiemiec , cameron nie potrzebnie zmarnował kasę na dodatkową godzinę filmu. 2 H + 15 min i starczy a tak się kompromituje 1h dłużej
Ktoś Ci kolego mózg wyprał. ;) Wchłonąłeś ideologię "obrońców dobrego smaku", którzy już od miesięcy marnują czas i pastwią się nad tym filmem. Nolify.
Żałosne jest to co piszesz, ale z tego co pamiętam to nie jesteś pierwszym nawróconym.