7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

przereklomawny (?)

użytkownik usunięty

Oprócz efektów specjalnych, które oglądając film tak napradę mam gdzieś, ten film nie ma w sobie nic godnego uwagi według mnie. Scenariusz to taka troche niebieska Pocahontas. Zawiodłam się na tym filmie, bo słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii, a według mnie nie wnosi on nic nowego.
Dlatego dałam tak niską ocenę.

nie (?)

Nie ty jedna.

ocenił(a) film na 7

Bo to jest Pocahontas w całej rozciągłości:) Efekty rzeczywiście są fantastyczne (a ja nie jestem na nie obojętna), ale to po prostu ładna bajka z rozbudowanym wątkiem ekologicznym. I proszę bardzo, niezobowiązująca rozrywka też jest dla ludzi, ale robienie z tego filmu jakiegoś nowatorskiego arcydzieła, czyli czegoś czym nie jest, zwyczajnie mnie śmieszy ;)

wiesz taka ocena jest trochę absurdalna. po przyznałaś że film coś ma. ale to pominęłaś w ocenianiu.

użytkownik usunięty
Fuck_Tyler.com

owszem, ze ma ekekty specjalne. ale dla mnie to rzecz absolutnie nie wazna, zwlaszcza jesli nie oglada sie filmu w kinie....za to reszta to dno.

"rzecz absolutnie nie wazna"

jak powiem że dla mnie fabuła jest nieważna to podniesiecie wielki alarm

ocenił(a) film na 10

Obejrzyj go najpierw, a potem dawaj oceny. (no chyba że mamy do czynienia z kolejnym multi kontem - ale to akurat by mnie nie zdziwiło, patrząc na profil).