Avatary jak smerfy!!!hi,hi;-) Wiem, wiem, dla znawców filmu nie popisałam się inteligencją. ale czy ktoś tu ma poczucie humoru? tak, tak, dla tych co je mają to nie było śmieszne. Czy jest tu ktoś normalny???
Smerfy są głupie... bajka na której wychowało się pokolenie... masz jeszcze jakieś inne "błyskotliwe" riposty?
głupie może nie ale są niebieskie, żyją w lesie , tak samo go kochają i mają wroga.
nie ale to jest w wiekszosci filmow hehe.Zaraz wypiszesz ze krawca mieli tego samego albo ze gargamel byl kuzynem Quaritcha hihhihih
nie wcale tak nie chciałem napisać skąd możesz takie rzeczy wiedzieć jak jesteś jasnowidz to podaj mi numery totolotka.
' nie ale to jest w wiekszosci filmow hehe ' jesli tak to podaj film gdzie są niebieski stwory co mieszkają w lesie i go kochają oczywiście.
Mają 3 metry, latają na Ikranach, polują na zwierzynę i żyją na wielkim drzewie... no jeszcze tam jakieś podobieństwa się znajdą...
Chodzi o to że wszystkie podobieństwa już wymieniłeś a po za tym nie pamiętam tak dobrze tego filmu by wymienić wszystkie.