7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Wydaje mi się to idiotyczne. Sceny do drugiego avatara (wersji specjalnej) nakręcono pewnie razem ze scenami do pierwszego avatara. Jak już zarobili na pierwszym to zmontowali go jeszcze z tymi scenami, których nie dodali na początku. I w ten sposób chcą zarobić kasę dodatkową. Masakra;-)

ocenił(a) film na 4
hagal224

serio? brawo.
ten film jest zrobiony tylko dla kasy. nie przekazuje zadnych wartosci.
jest ogolem beznadziejny. na poczatku dalem mu 3/10, ale gdy obejrzałem wersję 2D, zmieniłem szybko na 1/10. Tyle.

ocenił(a) film na 9
t0meg

odradzam gadania z tym trollem, przestańmy go dokarmiać
ocenia terminatora 1/10
totalny brak szacunku

ocenił(a) film na 10
t0meg

:) t0meg, możesz bawić dzieci w przedszkolu swoją filmoteką :)

ocenił(a) film na 9
hagal224

przecież zdjęcia zostały ukończone dawno dawno temu... wiec wszystkie sceny z prawdziwymi aktorami dawno były nakręcone.

a materiały wykonane komputerowo być może jeszcze musieli renderować po premierze.

ocenił(a) film na 10
hagal224

Co w tym złego,że producent chce zarobić????Nie chcesz iść do kina to nie idź. Weź jednak pod uwagę,że kręcenie filmów o takim budżecie jest bardzo ryzykowne.Dlatego jeżeli trafia się hit to trzeba z niego wydusić jak najwięcej.

użytkownik usunięty
lolekk

Tost z masłem > Avatar

ocenił(a) film na 9

rozwiń tę myśl

ocenił(a) film na 10
hagal224

I w czym widzisz problem? Nie chcesz, to nie idziesz - jak ktoś jest zbyt ciekawski, to jest na to pewne powiedzenie, a z reguły na takie seanse idą albo osoby które jeszcze filmu nie widziały, albo widzowie bardzo lubiący ten obraz i chcący jeszcze raz przeżyć przygodę i to w 3D (bo jak na razie w domowych warunkach jest to dość kłopotliwe).

ocenił(a) film na 9
NommaD79

Złej baletnicy to i majtki w kroku przeszkadzają :)

ocenił(a) film na 1
NommaD79

nie widzę problemu i nikogo nie obrażałam jak co!!!

ocenił(a) film na 9
hagal224

hehe