Wydaje mi się to idiotyczne. Sceny do drugiego avatara (wersji specjalnej) nakręcono pewnie razem ze scenami do pierwszego avatara. Jak już zarobili na pierwszym to zmontowali go jeszcze z tymi scenami, których nie dodali na początku. I w ten sposób chcą zarobić kasę dodatkową. Masakra;-)
serio? brawo.
ten film jest zrobiony tylko dla kasy. nie przekazuje zadnych wartosci.
jest ogolem beznadziejny. na poczatku dalem mu 3/10, ale gdy obejrzałem wersję 2D, zmieniłem szybko na 1/10. Tyle.
odradzam gadania z tym trollem, przestańmy go dokarmiać
ocenia terminatora 1/10
totalny brak szacunku
przecież zdjęcia zostały ukończone dawno dawno temu... wiec wszystkie sceny z prawdziwymi aktorami dawno były nakręcone.
a materiały wykonane komputerowo być może jeszcze musieli renderować po premierze.
Co w tym złego,że producent chce zarobić????Nie chcesz iść do kina to nie idź. Weź jednak pod uwagę,że kręcenie filmów o takim budżecie jest bardzo ryzykowne.Dlatego jeżeli trafia się hit to trzeba z niego wydusić jak najwięcej.
I w czym widzisz problem? Nie chcesz, to nie idziesz - jak ktoś jest zbyt ciekawski, to jest na to pewne powiedzenie, a z reguły na takie seanse idą albo osoby które jeszcze filmu nie widziały, albo widzowie bardzo lubiący ten obraz i chcący jeszcze raz przeżyć przygodę i to w 3D (bo jak na razie w domowych warunkach jest to dość kłopotliwe).