7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

...ale nie wiem już, gdzie znaleźć ludzi, którzy odpowiedzą na moje pytanie. więc nie krzycznie na mnie, tylko ewentualnie pomóżcie, bo to ważne. :)
zwracam się do Was z prośbą, a właściwie to pytaniem. szukałam już w wielu miejscach odpowiedzi, niestety bezskutecznie (jak widać). pilnie poszukuję chociażby tytułu pewnego spektaklu teatru telewizji, zdaje się, że z lat 70, lub wczesnych 80. był to seans teatru sensacji kobra (najprawdopodobniej). spektakl zaczynał się w dość nietypowy sposób - ekran telewizora nagle robił się czarny (a może śnieżył?). pojawiała się para oczu. telewizor przemawiał. mówił coś, że za wykorzystywanie go, robienie sobie z niego półeczki, stawianie na nim wazoników itd, itp. teraz się zemści. ogólnie fabuła spektaklu była taka, że różne rzeczy martwe, sprzęty rtv i agd ożywały i mściły się na ludziach. odkurzacz gonił dzieciaka po domu, noże fruwały po kuchni, no najdziwniejsze rzeczy się działy. no i spektakl był czarno-biały. dość efektowny jak na tamte czasy. masa ludzi, których o niego pytam pamięta go, czy kojarzy, jadnakże jak na złość nikt nie jest mi w stanie podać nazwy! bardzo proszę o pomoc!

ocenił(a) film na 10
suicide_blonde

Witam!
Ja też pamiętam ten spektakl, ale niestety nie pamiętam tytułu. :(
Jak na ówczesne czarno-białe czasy to było ciekwae widowisko.

użytkownik usunięty
Iwonka

Yeah, Bawaria wygrała z Kangurami cztery do zera ;D!! Wygrałem u bukmacherów blisko sto pięćdziesiąt złotych, także dzięki Ghanie i Słowenii... Dzięki wam mistrze, ave! Idę opijać zarobek, ziarnko do ziarnka i będzie... Hmmm...

użytkownik usunięty
suicide_blonde

A to Twoje zdjęcie na awatarku? Niezła jesteś, jeśli tak ;).