7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Film po wuju. Szkoda czasu na tak mizerną i tandetną rozrywkę , współczuję wszystkim (w tym sobie) , którzy stracili kasę na den badziew.

ocenił(a) film na 10
krzyzak87

To miała być prowokacja czy żart?bo prowokacja wyszła słąba a żart nieśmieszny...

ocenił(a) film na 1
Chuck N

ty jesteś nie śmieszny Wuj CI W zupę

krzyzak87

Faktycznie marna prowokacja. Wymyśl coś oryginalnego.

kenexgro

Kolejny bystrzak...

Lecho1523

Dziękuję :)

ocenił(a) film na 1
kenexgro

uwierz mi to nie był komplement

krzyzak87

Potwierdzam :-)

Lecho1523

Naprawdę? Nie zauważyłem :P

ocenił(a) film na 1
kenexgro

skoro tak jest to współczuję

krzyzak87

Przecież jaja sobie robię. Nie znacie się na żartach? :)

ocenił(a) film na 1
krzyzak87

No cóż. Szkoda.

ocenił(a) film na 1
kenexgro

mi to nie przeszkadza

ocenił(a) film na 1
krzyzak87

BRAVO !! zgadzam sie w 100%

ocenił(a) film na 1
UPADLY_WIDZ

nie rozumiem jak można się podniecać filmem o aligatorach w kolorze denaturatu. to musi być jakaś choroba psychiczna

ocenił(a) film na 7
krzyzak87

ale efekty sa fajne.

ocenił(a) film na 1
helsinger

co kto lubi. ja osobiście wolę oglądać w sylwestra fajerwerki

ocenił(a) film na 10
krzyzak87

"nikt nie ma prawa uważać inaczej"

Popisujesz się jak dziecko... w ogóle przemyślałeś to co napisałeś?

NommaD79

facepalm... przecież założył ten temat specjalnie w odpowiedzi na temat waszej głupiej koleżanki fanki jakiejś tam lucyferki.

I czemu w tamtym temacie "mądralo" nie napisałeś tego ?

ocenił(a) film na 1
Lecho1523

dzięki lecho

krzyzak87

spoko, takie osoby jak nomma czy kenexgro są po prostu ograniczone, i nie zrozumieją takich tematów.

ocenił(a) film na 1
Lecho1523

ta , a jeszcze lepsza jest ta lucyferka , która nie lubi incepcji , bo aktorzy nie mieli pryszczy na ryju... I jak ma być w Polsce porządek , jak mamy taką głupią młodzież

krzyzak87

No niestety, ja bym się najchętniej przebrał za ninja i odcinał takim dzieciom kable od internetu :D

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

I po raz kolejny potwierdza się reguła, że im mniej ma się umiejętności do kreatywnej riposty na dany temat, tym częściej się sięga do prymitywnych inwektyw. Tak więc pisz sobie takie określenia do woli, skoro taka prymitywna forma sprawia tobie przyjemność...

ocenił(a) film na 1
NommaD79

ty może się jeszcze starasz ale patrz na swoich kolegów, oni rzucają takimi samymi inwektywami jak pozostali gniewni

ocenił(a) film na 10
krzyzak87

Dlaczego zamiast dawać przykład, jak tego nie robić, postępujesz tak samo, a za chwilę prawisz morały tym gniewnym? Chcesz mieć przewagę w tej potyczce - zacznij używać intelektu, a nie pustych i prymitywnych odzywek, bo chyba Twoja natura nie jest aż tak pejoratywna. Dlaczego uciekasz się do takiej formy, a nie do czegoś bardziej kreatywnego?

ocenił(a) film na 1
NommaD79

bo mi się nie chce. mało razy wygrałem . wole zachowuwać się jak średnia publicznośc tego filmu, czyli jak wieprz

Lecho1523

Aha, czyli według ciebie trollowanie przeciwko filmowi jest normalne a osoby które tego nie rozumieją są ograniczone umysłowo? To się nazywa "trollowska solidarność" :/

ocenił(a) film na 1
kenexgro

głupie jest kłocenie się z trolami i wszelka polemika

krzyzak87

Masz rację.

Temat CLOSED.

ocenił(a) film na 1
kenexgro

lol i myślisz że my stąd tak łątwo uciekniemy?

ocenił(a) film na 1
kenexgro

Ty globus, a Ja chciałem zawrzeć sojusz, postawiłem warunki i co? Dupa? tacy to są fani Avatara ? GOŁO SŁOWNI ?

ocenił(a) film na 1
UPADLY_WIDZ

nie gołosłowni tylko gołodupcy bo wydali wszystką kasą na seanse...bo przecież nie będą oglądać dvd ani dvdvrip

UPADLY_WIDZ

Co?! Pierwsze słyszę!

ocenił(a) film na 1
kenexgro

i tak czytasz swoje wątki....

UPADLY_WIDZ

A faktycznie coś tam jest. Jakoś mi umknęło. Wybacz. :)

Tylko co ma ten warunek do nazywana fanów avatara w ten sposób?

ocenił(a) film na 1
kenexgro

nic , ale to swiadczy że sam jesteś trolem

krzyzak87

To zdanie samo w sobie się zaprzecza :/

ocenił(a) film na 1
kenexgro

to ty zaprzesz że jesteś trolę, sprawy w rzeczywistości mają się inaczej .
to tak jakbyś powiedział , że ty też czasami pierdzisz ale twoje bąki nie śmierdzą

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Na razie komentuje ten wątek - może innym razem skomentuję tamten. To akurat jest moja sprawa, w jakiej kolejności to robię. Nie zmienia to natomiast faktu, że pisanie czegoś takiego jak autor tego "tematu" jest raczej mało finezyjne.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

moj temat jest parafrazą innego trmatu , poczytaj wszystkie to się dowiesz o co mi chodziło. linka nie będę kleił

ocenił(a) film na 10
krzyzak87

Jak tak chcesz to ujmować, to nadmień to źródło "inspiracji" do tego "tematu". Osobiście papugowanie jakiegoś irracjonalizmu wydaje mi się być dziecinnym nieprzekomarzaniem się, nic poza tym - tym nic nie ugrasz, tylko postawisz się poniżej zripostowanej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

to nie było papugowanie tylko parafrazowanie. czytaj uważnie . albo spamuj jak ja bez wiedzy na temat kontekstu

ocenił(a) film na 10
krzyzak87

Do parafrazy temu bardzo daleko, ale niech Ci będzie - jak tak strasznie tego chcesz. Kontekst ten sam, tylko po co kolejny temat, który jedynie skończy się prymitywnym słowotokiem?

ocenił(a) film na 1
NommaD79

jak na razie to Cie każdy kładzie na deseczki, piszesz strony a warte są jedynie tyle co ta całą głębia avatarowska...

ocenił(a) film na 1
UPADLY_WIDZ

nomand jest taki głupio-mądry . coś słyszał coś przekręcił i coś tam pisze. wie że dzwonią ale nie wie w którym kościele

ocenił(a) film na 1
krzyzak87

On nawet nie wie że go w domu biją ;/

ocenił(a) film na 1
UPADLY_WIDZ

co z tego że biją ... ważne że jeść dają :)

krzyzak87

Oto dialog ludzi którzy uważają się za mądrzejszych.

ocenił(a) film na 1
kenexgro

nie wpierdalaj się między wódkę a zakąskę