http://vignette2.wikia.nocookie.net/marvelcinematicuniverse/images/a/a5/SW_EW.jp g/revision/latest?cb=20141109233232
http://spinoff.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2014/02/sw-banner.jpg komiksowa lepsza według mnie
nie raczej nie :) póki co z Marvelowskich kobiet Wdowy nic nie przebija no chyba że którąś przegapiłem
Scarlet Witch jest teraz dla mnie nr bo ma lepsze kształty, Gamora też ma fajny tyłek
no niestety nie , tylko zwiastun ale spoko , poczekam aż wrzucą na CDA , zawsze tak robie kiedy nie zobacze jakiegoś filmu w kinie a chciałem go obejrzec
przecież na CDA już jest dawno w grudniu było na dvd więc jakość już masz w 100% genialną
kurczę nie wiedziałem że lubicie i bronicie Natashę aka czarną wdowę :) popieram :)
no to najpierw mogłem powitac cię wśród znajomych na Filwebie a teraz witam cię w Klubie Zwoleników Czarnej Wdowy :P
aaa no tak jeszcze się nie witaliśmy oczywiście jestem jej zwolennikiem ale nie pająków, żebyś nie myślał że kocham pająki :)
Kurczę ale genialna scena na motorze Czarna Wdowa :) pięknie
a no tak pająki bo Wdowa :D nie ja też pająków nie lubie wręcz nienawidze
scena faktycznie świetna , ogólnie całkiem ładna aktorka i całkiem dobrze gra ;)
no jak nie jak tak :P nie jest to aktorka jednej miny jak ta ze szrotu zmierzchu ...
Scarlett Johanson nie wiem czy dobrze napisałem stawiam obok Emmy Watson genialne i obie bardzo je lubie to moje żony
nie oddam obie mam w piwnicy zamknięte
dziwne że Scarlett jeszcze nie wywaliła drzwi od tej piwnicy :P
ja Scarlett czy Watson też lubie ;) jedne z moich ulubionych aktorek
jeszcze mam taki ranking młodych , dopiero zaczynających aktorek i tak przy okazji dodając u mnie króluje Dove Cameron
hah u mnie TOP 3
1. Emma Watson
2. Scarlett Johanson
3. Cate Blanchett
no jeszcze nie wywaliła drzwi są ze stali :) ale Cate Blanchett mi uciekła :(
bardzie osczędne w funduszach od drzwi ze stali było by trochę liny i taśmy klejącej jak to w filmach o porwaniach :P :P :P
ja podziele się swoim TOP 3 aktorek tylko muszę pomyślec jak to sobie ułożyc ;)
Dobre spojrzałem jakie aktorki dotąd oceniłem na Filmwebie i wszystko sobie ułożyłem a więc te bardziej doświadczone :
1. Scarlett Johansson
2. Emma Stone
3. Nora Tschirner ( czyli taka moja niespodzianka )
młode ( wiek od 16 do 24 lat ) :
1. Dove Cameron
2. AnnaSophia Robb
a trzeciego nie ma bo nie moge podjąc słusznej decyzji :P
no racja racja , zauważyłeś że jest dziwna zbierznośc miezy urodą a umiejętnościami aktorek ? w sensie że w większości ładna aktorka = dobra aktorka
oczywiście to talent ma znaczenie ale tak zauważyłem
I ja tak samo Scarlett wymiata a jeszcze lubię Jennifer Lawrence Hanging tree cudo
Coś w tym jest tak ma Emma Watson, kristenówna może i jest ładna ale beztalenciem jest
no niestety z talentem to u niej różnie , pod tym względem właśnie bardziej lubie Scarlett czy nawet AnneSophie Robb lub Dove Cameron
ale widziałem pare filmów z nią a do tego kierowałem się ocenami na FilmWebie których wśród aktorek powyżej 24 roku życia nie mam za wiele , zapewne miejsce w moim Top 3 straci i możliwe że stanie się dośc szybko ;) zobaczymy ja tam daje jej szanse
Spoko w sumie Emma Watson jeśli o nią ci chodzi to ma spory talent, nie jest aktorką jednej miny ale to moje zdanie
no tak sorry tak już mam kiedy zbliża się 22 :D proponuje kolego ( jeśli zgadzasz się na użycie tego wyrażenia ) byśmy dokończyli to jutro ;)
na dzisiaj już żegnam i pozdrawiam :)
No zgadzam się już sam nie wiem kto był tematem rozmowy czy Emma, Ela, czy pająk czy osioł to dobranoc :D
Dobra więc tak :
Emma Watson - wiem że ją lubisz i nie obraź się ale dla mnie to aktorka jednej twarzy ( Hermiona w HP ) , oprócz Potera to tylko widziałem z nią jeszcze jeden film ale była w nim krótko
a jej imieniczka Stone - dosyc dobra aktorka więc znalazła się w tym moim Top 3 ale zobaczymy jak dalej jej to wszystko pójdzie
no to fajnie :) ale nie zaprzeczam że jest dobra aktorką tylko musiałbym więcej filmów z nią zobaczyc