Może być, nie jest zły. Ale numerem jeden nadal pozostaje u mnie pierwszy/drugi(?) zwiastun przy którym przechodziły mnie ciarki. Ten z przerobioną na mroczna nutę piosenką dla dzieci :). Film zapowiada się dobrze. Oby na zapowiedziach się nie skończyło. I o ile nie pójdą w zbytnią nawalankę i zostawią coś dla treści (nie wiem czy to możliwe w blockbusterze) to na pewno będzie lepszy od pierwszej części. I oby humor nie był tak niskich lotów jak w jedynce. Ale muszę powiedzieć, że ze zwiastunu ciężko coś wywnioskować pewnego oprócz tego z kim będą walczyli :). To dobrze :)
Dla mnie też numerem jeden pozostaje pierwszy trailer, ten pazdziernikowy ale ten jest dużo lepszy niż drugi trailer :)
Obejrzałam właśnie wszystkie trzy i masz rację, to ten pierwszy jest najlepszy. Niemniej jednak uważam, że trzeci jest najgorszy.
Mnie trzeci odtrąca przez zażyłość Bannera z Czarną Wdową, mam nadzieję że hollywood nie położyło swoił rąk w tym filmie, bo oni do siebie nie pasuję, mnie też się podoba pierwszy trailer, i ten rozszerzony trailer, miałem ciarki przy nich. Trzeci trochę za dużo pokazał ale efekty bdb, nie wiem jak w twoim odczuciu, nie mniej wydaje mi się że film powinien być zadowalający.
a co myślisz o Banner i Czarna Wdowa? oni do siebie nie pasują według mnie, bardziej pasuje do Bartona lub Kapitana.
Nie wiem. W pierwszych avengersach sugerowali, że darzy uczuciem Bartona, potem w Kapitanie miała ciągoty do kapitana. Teraz sugerują jakąś zażyłość z Bannerem. Baba się chyba zdecydować nie może :P. A tak serio w sumie to nie trzeba chyba z góry zakładać "czegoś" między nimi. Ta scena może być tylko jedna. Chwyt marketingowy.
Nie nastawiam się po zwiastunie. Im lepszy zwiastun tym potem gorszy film i na odwrót. Obejrzę film to ocenię.
Też tak właśnie sobie tłumaczę. W Avengers to jeszcze do Bartona rozumiem, no bo ogólnie, ma u niego dług ale generalnie rozumiał bym gdyby coś do niego czuła, z kapitanem niby trochę udawane, ale te teksty o całowaniu się troszeczkę wyglądało, jak by coś do siebie czuli. Z Bannerem też nie wiem jak to wytłumaczyć, w pierwszym trailerze trzyma go za ręce, ale myślałem że będzie to coś na zasadzie że mu pomoże sobie przypomnieć kim jest, bo w końcu będzie kontrolowany, ale po trzecim trailerze właśnie nie wiem co ta scena może zwiastować. W sumie, chyba masz rację, może między nimi nic nie być że to kolejny chwyt marketingowy, jeszcze ktoś na forum w styczniu pisał że może być to coś z jej przeszłością czy coś takiegoi, a scena może być tylko jedna, ocenimy to w kinie.
A co do tego to się zgodzę, wiemy co było z Hobbitem, trailer był dobry, a film był jaki był.
Też tak właśnie sobie tłumaczę. W Avengers to jeszcze do Bartona rozumiem, no bo ogólnie, ma u niego dług ale generalnie rozumiał bym gdyby coś do niego czuła, z kapitanem niby trochę udawane, ale te teksty o całowaniu się troszeczkę wyglądało, jak by coś do siebie czuli. Z Bannerem też nie wiem jak to wytłumaczyć, w pierwszym trailerze trzyma go za ręce, ale myślałem że będzie to coś na zasadzie że mu pomoże sobie przypomnieć kim jest, bo w końcu będzie kontrolowany, ale po trzecim trailerze właśnie nie wiem co ta scena może zwiastować. W sumie, chyba masz rację, może między nimi nic nie być że to kolejny chwyt marketingowy, jeszcze ktoś na forum w styczniu pisał że może być to coś z jej przeszłością czy coś takiegoi, a scena może być tylko jedna, ocenimy to w kinie.
A co do tego to się zgodzę, wiemy co było z Hobbitem, trailer był dobry, a film był jaki był.
Ta ostatnia scena jak ultron smieje sie i nadciaga armia wyglada strasznie sztucznie mam nadzieje ze to poprawia ;)
serio? brak emocji? a czytałeś w ogóle komiksy? interesuje cię marvel w ogóle? bo zauważyłem że uważasz je za średniaki, i filmy dla mało wymagających? ja nie rozumiem, więc czemu ogladasz zwiastun filmu, który i tak ocenisz nisko bo jesteś krytykiem? Nie ingeruje w to ale ciekawi mnie, bo marvel nie jest twoją ulubioną stroną filmową...
Oglądam bo mogę, mam prawo do krytyki, toteż byłem ciekaw postaci Visiona. I nie oceniam filmu z góry, tylko zwiastun.
Widzę Ciebie też nie porwał. A jakie byś chciał motywy w blockbusterze? Zresztą takie coś już było. One są skądś ściągnięte tylko nie mogę skojarzyć skąd.
Mnie jedna rzecz zastanawia:
Otóż w scenie końcowej po CA Winter Soldier pokazano "uwięzionych" bliźniaków. Tylko, że Quicksilver wyglądał inaczej niż teraz w zwiastunie. Ciekawe dlaczego
Zmienili mu image. Może osiwiał z tej ilości mocy? :) Ciekawe czy wytłumaczą tą zmianę. Może uznają, że nikt nie zauważy ;]
Możliwe. Nie znam komiksów, aż tak dobrze. Pytanie czemu nie zrobili go takim od razu.
http://static.comicvine.com/uploads/original/11112/111123678/4398804-1358094655- Ultim.jpg
Wersja Ultimate.
Kapitan Ameryka i Star-Lord dla chorych dzieci. 2. faza zakładu aktorów przynosi efekt! – zdjęcia
http://naekranie.pl/aktualnosci/kapitan-ameryka-i-star-lord-dla-chorych-dzieci-2 -faza-zakladu-aktorow-przynosi-efekt-zdjecia