Najlepszy zwiastun do tej pory i oby ostatni, HYPE jest niewyobrażalny, chce juz byc w kinie :D
1 część z dużo mniejszym Hypem zrobiła rekord otwarcia w USA(niepobitego do tej pory z resztą). Co ten film zrobi z Box office :o
zwiastun no mega niema co ide 7 maja na imax tylko czy wybrać dubbing czy oryginalny głos chyba wybiorę oryginał
Ok, tak jak podejrzewałem. Dowiedziałem się minutę temu, co to za muzyka w zwiastunie. Otóż ponownie jak w przypadku ostatniego Hobbita mamy do czynienia z wytwórnią muzyczną Twelve Titans Music. Utwór nosi nazwę "Artifice", jednak narazie nie jest dostępny. Dopiero za 1-2 dni chcą go wypuścić, jako osobny utwór.
Widzę, że rośnie nam tutaj nowy wyznacznik epickości w muzyce trailerowej. Już od dawna śledzę twórczość tej kompani muzycznej, jednak rzadko można ją było spotkać w oficjalnych zwiastunach. Co najwyżej w spotach. Teraz jednak, po hobbicie widzę, że firma ta może rozpiąć skrzydła i wznieść się na odpowiednie wyżyny swojej twórczości, co mnie osobiście bardzo pasuje.
Pozdrawiam.
Jak zobaczyłem Visiona to aż podskoczyłem :)
Świetny zwiastun, wiele scen robi wrażenie, a nie zdradza dużo.
Mnie rozśmieszyła scena z tym jak Thor krzyczy "To najlepsze co potrafisz?" wtedy cała armia idzie a na to Cap "Musiałeś zapytać" walnąłem śmiechem.
może jutro bo trailer już nie jest niespodzianką, przypomnę niespodzianka miała być po 8 dniach a mamy 7 :)
no o tym mówię właśnie, no chyba że to jest niespodzianka, albo marvel coś planuje no nic, a może jeszcze wcześniej premiera? szybcy i wściekli 7 w polsce też chyba wcześniej czy mi się zdaje
Trochę wydaje się inna, ale to pewnie przez Zimowego Zołnierza.
Ale jak zbiera tarczę Kapitana,niezłe. No i ciekawe co kręci z Bannerem.
No faktycznie jest inna ale w sumie mi to nie przeszkadza, scena jak zbiera tarczę kapitana genialna, tego się obawiam, mam nadzieję że nie będzie żadnego romansu bo...
No może tak, w sumie na początku myślałem ze ona będzie uleczać Hulka bo ten będzie kontrolowany ale teraz mi się to nie klei, wiec romans, błagam, bardziej widział bym ją u boku Hawkeya albo Kapitana :P
Możliwe ale oby to nie był romans, przecież ona bardziej pasuje do Hawkeya lub Steva ale nie do Bannera :(
Najgenialniejszy zwiastun Marvela. Chociaż lekko mnie zamurowało widząc Bannera z Tashą.