Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.
Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)
To w sumie tylko plakat, na plakacie postacie zawsze wyglądają inaczej, Czarna Wdowa też na plakatach do Iron Man 2 wyglądała dziwnie a w filmie wypadła świetnie, Avengers, masz to samo :)
Za dużo Photoshopa przy plakacie Scarlet. Wszystko fajnie, tylko jej twarz jak u lalki.
Quicksilver na prawdę fajnie.
No to ma sens, szkoda że nie miały nic do powiedzenia aktorzy z Hobbita, mam nadzieję że nie widzieli siebie na plakatach bo ja bym dostał zawału jak by mnie ktoś oszpecił :P
a tak w ogóle chcę już maj ! kurczę :) niby tak blisko a tak daleko jednak :) chociaż chcę już 29 kwiecień :)
Ja myślę że pierwszy spot powinien być koniec marca/ początek kwietnia/po świętach gdzieś w tym czasie.
Ja omijam już spoty i newsy w których mogą być spoilery.
Agenci bardzo umilają to czekanie. Bo teraz bardziej czekam na nowe odcinki a nie na Age of Ultron.
Ja mam podobnie też chyba w sumie spoty odstawię na bok. W połowie kwietnia będzie trzeba unikać spoilerów.
A po premierze na świecie, to nie ma co na filmweba wchodzić. Bo spoilery lecą nawet w tytułach tematów.
Plakatay jak plakaty, nie wygląda aż tak zle. Plakat z Bilbem do Hobbit Niezwykła Podróż jest paskudny, dlaczego wiadomo :)
NIestety przez Photoshopa zniszczyli plakat Scarlet, a szkoda to był by najlepszy do tej pory.
http://www.imdb.com/title/tt2395427/?ref_=nv_sr_1
Film będzie chyba krótszy według IMDB będzie to 150 minut
krótszy o 10 minut niż mówiono wcześniej czyli zamiast 160 to 150 minut to i tak dobry czas na ten film :)
Panie !! Co pan tu robi???
http://naekranie.pl/aktualnosci/jason-momoa-rozpoczyna-wojenke-z-marvelem-zobacz cie-jak-podpisal-plakat-jednego-z-fanow
lol :P DC zaczyna być zazdrosne o popularność marvela, to było do przewidzenia bo DC jest w tył a marvel ma kolejne filmy i do tego co raz lepsze.
dokładnie a nie mają o co bo też mają świetną trylogię Nolanowskiego Batmana, jak dla mnie problem taki że zamiast wziąść się do roboty to już dawno mieli by kolejne filmy.
Ja jestem nawet ciekawy BvS w 2016 roku i chyba się nawet na to do kina wybiorę, chociaż głównie ze względu na Batmana :) Chociaż nigdy za supermanem nie przepadałem - jest po prostu za silny i ma beznadziejny kombinezon :) No ale twórcy mówią, że inspirowali się Dark Knight Returns, który mi osobiście się bardzo podobał, więc nie spisujmy jeszcze DC na straty - oni po prostu zaczęli dużo później. No bo idea stworzenia komiksowego filmowego wszechświata jest w sumie szalona, jak by na to głębiej spojrzeć; Marvel zaryzykował i zarobił. DC nie zaryzykowało i teraz, niestety, naraża się na ciągłe porównania do Marvela.
Też jestem ciekawy i w marcu 2016 wybieram się film Batman vs Supermen ogólnie nie mam nic do DC, marvel postawił bardziej na kasę i w pewnym sensie to się opłaciło im. Natomiast DC niestety postawiło na jakość myślę że Batman vs Supermen powinien być hitem, ale jeśli DC wybrało inną drogę to niech teraz nie płaczą, że marvel zdobywa popularność, bo to że marvel przyciąga do siebie widzów z rok na rok co raz większą, to nie jest wina marvela.
Też pójdę ze względu na Batmana :)
a już kumam to nie plakat tylko gif, to jednak mi działa xd myślałem że jakiś wirus mi kompa zjada...
Jeden długi trailer połączony ze wszystkich które wyszły ( chronologicznie ułożony) https://www.youtube.com/watch?v=eUuDYSoGJ3I