Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kolejnych dyskusji na temat zarobku filmu Avengers: Koniec gry.
Dla przypomnienia wyniki z Youtuba na tą chwilę 2,757,373
i z moja z piątku 2,753,808,694
No i aktualne spekulacja forumowiczów na ten Weekend
ziomxd 2759mld Pross Tassadar 2760mld MWilk 84 2764,760mld bialywilk11 2765mld
Od 12 lipca Avengers będą w Indonezji
http://www.imdb.com/title/tt4154796/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf
Oo ( 260milionów mieszkanców+ więcej) no to Avatar mówi papa. A wiadomo czy będą kolejne państwa na liście? : P
Ale jest szansa na pobicie Avatara, film będzie w kinach jeszcze 2 miechy więc pobije : P
Spokojnie, przyspieszy może trochę później : p A dzisiaj i tak będzie 2.774 miliarda : P
Ta 2 miechy 13,7 mln left spokojnie zdążymy :). 2,774,2 aktualnie ;). Jedziemy, jedziemy ;).
Damy rade :) na weekendach film będzie zarabiał więcej plus będę kolejne kraje w których będę pokazywali nową wersję filmu :)
No coś zwolniło kurde zaraz 2,775 będzie i left 12,9 mln kurde coraz bliżej to coraz trudniej chyba ;/. W te 2 miechy na pewno się zmieścimy. Ci co mówią, że się nie uda czasami przeczytam taki komentarz to mi tętno wzrasta. Uda się kurde. I ciekawe co powiedzą ci co mówili, że się nie uda :P. Miny pewnie będą mieli zarypiste :D.
Marvel będzie musiał wprowadzić ta wersję do innych krajów bo inaczej nie przebiją : <
Też bym się nie pogniewał jak by tyle było ale trzeba zejść na ziemię :) , dlatego w tym tygodniu zostanę przy prawidłowej kwocie czyli 2,780 mld a na 2,800 mld też przyjdzie czas ;D
Ja bym się tak nie nakręcał tą Indonezją. Co prawda jest ich tam jak mrówek , ale w Indonezji jeden bilet do kina kosztuję 3,5$ czyli prawie dwa razy taniej niż w polskich multipleksach. Nie mówiąc już o cenie biletów w USA czy w europie zachodniej a przypominam box office liczy kasę a nie ilość sprzedanych biletów. :)
Dodam jeszcze że przez cały czas odtwarzania filmu w tamtych kinach Indonezja dołożyła do puli około 34,5 mln. Jak na taką populację to nie jest imponująca kwota a stało się tak dlatego , że oprócz niskich cen biletów jakieś 45% populacji tego kraju żyje na wsi gdzie nie ma dostępu do kina
Avengers: Koniec gry - wersja z dodatkowymi materiałami w Polsce
http://naekranie.pl/aktualnosci/avengers-koniec-gry-rozszerzona-wersja-sceny-po- napisach-w-polsce-1562680616
dziś na cinema city było info, że u nich również można zobaczyć - w dniach 12-17 lipca
dobra, obejrzałam FFH i potrzebuję odpowiedzi, czy jest ktoś kto dobrze zna komiksy ?
to w czwartek poproszę o rozmowę :)
mam kilka nawiązań do komiksu - wiem, że można sprawdzić w necie ale dla osoby mało jeszcze zaznajomionej jak ja - ciężko zorientować się czy są przesłanki czy to pójdzie w tym kierunku - chociażby ze względu na różne postaci
Zarobek za poniedziałek nie napawa zbytnio optymizmem $381,012 w sumie $2,772,850,564
Podsumowanie na ten tydzień bialywilk11 2,778,500mld wort801 2,779,550 MWilk84 2,780,000mld Protoss Tassadar 2,781,000mld w tym tygodniu albo przeoczyłem albo ziomxd się wykruszył z obstawiania wyniku ;)
a czytaliście taką plotkę ;)
“The Marvel universe dodged a bullet here. The original Sony/Marvel/Spidey deal to co-produce these movies stipulated that if this Spidey cleared a billion, Marvel would get to oversee a third. If it hadn’t, full control would have reverted back to Sony, which raised the specter that America’s Most Beloved Entertainment Executive would look to cash in/out every way possible, as well as grab complete unexpurgated credit for the victory and thrown superhero canon to the wind. (Not something he was ever a fan of in the first place). It was feared he would have tossed Spidey and Venom together for a quickie mash-up that very potentially could’ve sunk both.”
wtorek troszke leprzy niż poniedziałek $506,745 w sumie Worldwide: $2,773,357,309 powoli ale do przodu