Skoro infinity war zarobiło 2 miliardy to pomyślcie ile zarobi ten:)
będzie jeszcze ponad 120 mln do nadrobienia i nie da rady według mnie. Ten weekend był ostateczny i to potwierdził - na box office z weekendu zagranica jest 47 mln - spadek prawie o 50% (i taką tendencje mamy prawie co weeknd) w nadchodzący weekend są dwie premiery - przy założeniu tego samego tempa spadku - początek czerwca (moim zdaniem) realny wynik to nadal poniżej 2.7
Widziałem, właśnie pół h temu patrzyłem, myślałem, że to z poniedziałku bo tak patrze co tylko dwie banki zarobione co tak kiepsko oo będzie ciężko, a tu patrzę nadal z niedzieli oo super hehe.
Na stronie variety piszą że endgame w Chinach zarobił 7.9 mln co jest bardzo dużym spadkiem
Coś mi się wydaje że nie uda im się pobić rekordu. Bardzo im tego życzę aby zdetronizowali Avatara po 10 latach panowania ale chyba im się to nie uda.
Coś czuję że zabraknie niewiele.
Obym się mylił...
Damy radę chłopie EG przycisnie Avatar. Weekend ma tu największe znaczenie. 27 dni dopiero jest a to nie jest jeszcze miesiąc cały i ma 2.624.9 mld to jeszcze pewnie 1-2 miesiące będzie grany to spokojnie dzięki weekendom EG wygra.
Też się obawiam, że zabraknie. Bardzo duże spadki, a zaraz wchodzą kolejne potencjalne hity :/
Nie da rady -,za dużo premier. Weekend też nic nie pomoże. Spójrz na zarobek z tego weekendu. I jedyne co może być to że w najbliższy będzie na zbliżonym poziomie. Poczytaj opinie osób które zajmują się prognoza box Office. Wiele się wypowiedział i żaden nie przewiduje zwycięstwa endgame.
Jedyna nadzieja imo, że zostawią w kinach na trzy miesiące. Co nie jest chyba wykluczone? Disney stać, a najbardziej dochodowy film to jednak prestiżowa sprawa.
Teraz będzie weekend oraz Memorial Day w USA (27 maja) więc cholera.....może Avatara przebije, ale trzeba będzie długo czekać : <
Jedyna szansa że dużo osób będzie chciało obejrzeć jeszcze raz. Z drugiej strony zaczyna się okres wakacji i duzel liczby premier. Lubię bardzo marvel ale racjonalnie: gdyby było około 60 milionów do nadrobienia tylko wtedy dalibysmy radę.
Ty no captain Marvel jest od ponad 70 dni w kinach to czemu EG miałoby być krócej?
w około 70 dniu film zarabia ok. 70 tys na rynku domowym i zagranicznym 170 tys na tydzien (suma)... a jest tak długo bo endgame go ciągnie ...
Gdyby Marvel dał dodatkowe sceny do kolejnych seansów i dobrze to wypromował w social media to bylibyśmy na wygranej pozycji :)
Wyczytałem że jest możliwość że film może być wyświetlany ponownie w grudniu to już wtedy to na bank avatar był by pokonany . Na razie trzeba poczekać na wyniki w tym miesiącu
Może wejście Spiderman ffh coś da - jest na tyle połączony z endgame że może niektórzy będą chcieli zrobić rewatch
https://naekranie.pl/aktualnosci/avengers-koniec-gry-jednak-dopadnie-avatar-w-bo x-office-pada-konkretna-data-1558699961
Avengers: Koniec gry zarobił w 4 tygodnie tyle co Avatar w... 11 miesięcy. Przepaść. Gdyby Avengers wyświetlali przez tak długi okres czasu co Avatar, to ten film zarobiłby znacznie więcej od Avatara.
Jak nic po weekendzie (w sensie po poniedziałku bo memorial day) będzie 2,700 miliarda : )
No i jak EG przebije Avatar to ja zadam takie pytanie - kto gadał, że EG nie przebije Avatar no kto? To było już wiadome, że EG wygra tak czy siak prędzej czy póżniej.
Ale bardzo dobrze, jak będzie tak po 70 mln co 7 dni zbierał to te 3 mld może dobije :).
To po miesiącu by było nawet 2.7 mld :). MOC!
A ktoś wyżej pisał, że EG zarobił w 4 tygodnie tyle co Avatar w 11 miesięcy. Masakra jakby EG tyle puszczano to 3 mld to spokojnie by przeszło i by nawet 3.2 mld lub może zgarnąłby więcej jak po miesiącu pewnie będzie miał 2.7 mld, zależy od weekendu.
A tak niektórzy płaczą, że nie ma żadnych szans, że konkurencję przeszkodą, a tu co? Żadne konkurencje i inne rzeczy nie przeszkodą w pobiciu Avatara tu już 2.677 mld po prawie całym miesiącu, a to nie z całej niedzieli więc może być kilka mln więcej. Więc czuję te 3 mld spokojnie jak będą puszczać pół roku to 3 mld bez obaw da rade lub nawet więcej.