PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10066545}

Avicii: Jestem Tim

Avicii - I'm Tim
2024
7,5 5,2 tys. ocen
7,5 10 1 5212
6,2 6 krytyków
Avicii: Jestem Tim
powrót do forum filmu Avicii: Jestem Tim

Polecam

ocenił(a) film na 9

Jako fanka jego twórczości potrzebowałam tego dokumentu, a nagrane taśmy przez rodzinę, znajomych oraz współpracowników są miłym dla prezentem dla nas widzów

ocenił(a) film na 7
Damorka16

A czytałaś książkę o nim?

ocenił(a) film na 9
Maartenmetz

A nie, jakoś nigdy nie wpadła mi się ręce, a polecasz?

ocenił(a) film na 7
Damorka16

Książka biograficzna o nim wpłynęła na mnie i moje życie. Avicii jest mi duchowo / osobowościowo / emocjonalnie bardzo bliski. Czuję z nim niesamowitą więź. Też walczę każdego dnia ze swoimi wewnętrznymi demonami - mimo uśmiechu na zewnątrz. Książka o Timie sprawiła, że otworzyłem się na bardziej komercyjne odmiany elektroniki i ponownie pokochałem Bigroom Progressive House, który królował na imprezach w czasach złotej ery komercyjnego Edm-u (lata 2011-2015). Zapragnąłem też, by po wielu latach powrócić do gry przed ludźmi w realu, a nie tylko udostępniać moje prace w necie. Udało mi się to w urodziny Avicii'ego - 08.09.2023 i mam nadzieję, że w 2025 też się uda.

ocenił(a) film na 8
Maartenmetz

Dzięki za ten komentarz. Powodzenia!

ocenił(a) film na 7
Jaceg15

Proszę, polecam - > https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5005023/avicii-biografia-tima-berglinga

Damorka16

ksiazka obowiazkowa, zwlaszcza, jak jestes fanka.

ocenił(a) film na 7
ania_jadach

Dokładnie! :)

ocenił(a) film na 6
Damorka16

Obejrzyj sobie avicii: True stories. Dużo więcej personalnych nagrań, rozmów, odczuć, prób walki z depresją