Będzie głośno

It Might Get Loud
2008
7,7 12 tys. ocen
7,7 10 1 11745
7,0 12 krytyków
Będzie głośno
powrót do forum filmu Będzie głośno

wiadomo w jakich kinach będą to grali? w novymkinie ani heliosie nie widze wzmianki o premierze ;/

jakubkusy

Warszawa: Kinoteka, Femina
Kraków: pod Baranami
Wrocław: Helios

dalsze miasta coming soon

użytkownik usunięty
jakubkusy

jakaś paranoja !! tydzień po premierze a już nigdzie nie grają, Kraków naprawdę jest taką małą mieścinką że żadnego kina na to nie stać ?? ile mamy 6 multipleksów ?? naprawdę się ten jeden film nie mógł zmieścić ??

W KRAKOWIE: Kino pod Baranami
Taki mamy rynek w Polsce.

użytkownik usunięty
against_g

tak, wiem że w kinie pod Baranami, ale o godzinie która mi totalnie nie pasuje, i w piątek już nie grają :/

grają do 28.01, tylko repertuar aktualizowany jest do czwartku.

użytkownik usunięty
against_g

ok, dobra, źle popatrzyłam, przestane już marudzić :)

ocenił(a) film na 6
jakubkusy

U mnie w Wrocławiu gra ten film tylko Helios (Film Webie, uaktualnij Repertuar do cholery bo na razie wyskakuje error po kliknięciu na Wrocław!) i to o idiotycznej porze (20.30 i 22.30 w środku tygodnia to chyba jednak lekkie przegięcie). No ale wybieram się na ten film... jeśli znajdę czas:( bo zapowiada się ciekawie :D

użytkownik usunięty
mike_ainsel

W tym tygodniu leci wyłącznie o 10.30, w najmniejszej sali. Dziś pracownicy kina w ogóle olali to, że jest wyświetlany jakiś film, przyszła ekipa techniczna i remontowali wejście do sali, także kiedy Edge puszczał muzykę i zwracał uwagę na rytm, my słyszeliśmy dodatkowe stuk-stuk-stuk...

ocenił(a) film na 6

ah, byłem we wtorek na 10:30 i... miałem to samo! w najmniejszej sali (bodajże 6). taaak, w połowie seansu panowie-majstrzy "czuli rytm" ale nie przeszkadzało to aż tak bardzo... bardziej denerwujące było to że w niektórych momentach filmu ucinało od dołu napisy (źle ustawiony rzutnik?) ale dałem sobie rade - można się było domyślić znaczenia wersu... a poza tym angielski nie jest przecież aż taki trudny, co nie? heh :) ps. było głośno! :D

użytkownik usunięty
mike_ainsel

W samym odbiorze filmu mnie też to nie przeszkadzało, ale bardziej denerwował fakt, że w ogóle wymyślili sobie robienie remontu w czasie seansu, niedługo może jeszcze wiertarki pójdą w ruch ;-)

ocenił(a) film na 6
jakubkusy

U mnie we Wrocławiu gra ten film tylko Helios (Film Webie, uaktualnij Repertuar do cholery bo na razie wyskakuje error po kliknięciu na Wrocław!) i to o idiotycznej porze (20.30 i 22.30 w środku tygodnia to chyba jednak lekkie przegięcie). No ale wybieram się na ten film... jeśli znajdę czas:( bo zapowiada się ciekawie :D

ocenił(a) film na 6
mike_ainsel

Czy ten film będzie grany w Szczecinie?

yghydumdam

Tak, zapraszamy do kina PIONIER w marcu 2010.