... tego dnia mam też imieniny, ale obchodzę tylko jedno święto :)
^^ :) jeśli zaliczyć takie wydarzenie jak premiera oczekiwanego przeze mnie filmu jako prezent to dlaczego nie :) Jak miałem plastykowe zabawki i chodziłem do przedszkola pod górkę, rodzice wytłumaczyli mi dlaczego w jednym dniu mam imieniny i urodziny :) mama powiedziała :"jak będziesz starszy dowiesz się dlaczego" :)
Dziękuję, że powiedziałeś nam kiedy masz urodziny to było bardzo interesujące.:|:|:|
Jak chcesz to powiem Tobie jakie są inne święta związane z dniem 11 :)
# 11 stycznia – Dzień wegetarian,
# 10-11 lutego – Światowy Dzień Chorego,
# 11 marca – Europejski Dzień Ofiar Terroryzmu
# 11 kwietnia – Światowy Dzień Osób z Chorobą Parkinsona; Dzień Radia; Ogólnopolski Dzień Walki z Bezrobociem,
# 11 maja - Dzień Bez Śmiecenia
# 11 czerwca - Boże Ciało
# 11 lipca – Światowy Dzień Ludności
(...)
Odrąbałem smokowi jednym cięciem :) i wyrosło mu dziewięć nowych ^^ :) ... (kiedyś dodawałem - teraz też to robię ale sporadycznie - contrib. do ulubionych filmów lub seriali)
O mein gott! Człowieku! Jak nie chcesz czytać o urodzinach Sunnyego to nie czytaj - nie musisz pisać głupich komentarzy :P Bez przekleństw, jak już chcesz coś napisać to kulturalnie - napisz "Wszystkiego najlepszego!" i sobie idź! Po co kląć? Po co obrażać inne osoby? Na co ci to, no na co?
nie moge poprostu.
Weź ty kurwo zgiń po chuj tacy ludzie się rodzą? wypierdalaj z takimi tekstami.
inaczej do debila się nie dotrze.
Sunny - najlepszego .
Mi jakos 11 wrzesnia kojazy sie tylko i wyłącznie z atakiem terrorystycznym na WTC...