Spodziewałem się czegoś na faktach co miało miejsce w historii, w dodatku film strasznie nudny daje tylko 4/10
Kuźwa brawo... bo się spodziewałeś... Jak nie rozumiesz, to nie oceniaj. Mam już dość ludzi którzy w rzeczywistości nie kminią nic z tego filmu i tylko potrafią napisać "nudny" bez żadnego konkretnego wyjaśnienia. W ogóle czego się spodziewałeś po Tarantino? Dramatu o biednych, zgnębionych żydach w obozie czy czego?
Żeczywiście wielu filmów Tarantino nie widziałem co jednak nie zmienia faktu że film po prostu mi się nie podobał a moją ocene strasznie obniżyło ostatnie 20 minut. Jak dla mnie średnie kino
A może sypniesz jakimiś konkretnymi argumentami? Bo jak do tej pory nie słyszymy nic poza : " średnie kino, nie podobało mi się".
Hm?
ja pie... ludzie nie wku.. mnie takimi tekstami! czy wy ku.. z jednego wariatkowa jesteście ileż ku. trza tłumaczyć ,że to nie był film historyczny ,Tarantino wymyślił ta historię to fikcja! no ku. twoja je, mać czy wy naprawdę tacy tępi jesteście jak oglądacie filmy? a potem takie barany j.. zaniżają ocenę bo nie zrozumieli filmu, siąść i płakać tylko na tym debilnym narodem!
Czy wy ludzie nie potraficie zrozumieć że nie każdy ma taki gust jak wy ? Jak dla mnie film był nudny i nie polecił bym go nikomu z moich znajomych ! Ta produkcja zdecydowanie nie przypadła mi do gustu więc ocena jest jaka jest.