PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619808
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Spodziewałem się czegoś na faktach co miało miejsce w historii, w dodatku film strasznie nudny daje tylko 4/10

ocenił(a) film na 10
Tropt

Kuźwa brawo... bo się spodziewałeś... Jak nie rozumiesz, to nie oceniaj. Mam już dość ludzi którzy w rzeczywistości nie kminią nic z tego filmu i tylko potrafią napisać "nudny" bez żadnego konkretnego wyjaśnienia. W ogóle czego się spodziewałeś po Tarantino? Dramatu o biednych, zgnębionych żydach w obozie czy czego?

Tropt

"Na faktach" buhaha :D widać że nie dorosłeś.

ocenił(a) film na 10
Destr0

Jak dla mnie ten film to czysta REWELACJA!

10/10

ocenił(a) film na 10
Tropt

Na faktach? Dobre. Ewidentny brak rozumienia kina Tarantino widzę.

ocenił(a) film na 4
Ginger24

Żeczywiście wielu filmów Tarantino nie widziałem co jednak nie zmienia faktu że film po prostu mi się nie podobał a moją ocene strasznie obniżyło ostatnie 20 minut. Jak dla mnie średnie kino

ocenił(a) film na 10
Tropt

A może sypniesz jakimiś konkretnymi argumentami? Bo jak do tej pory nie słyszymy nic poza : " średnie kino, nie podobało mi się".
Hm?

ocenił(a) film na 10
Tropt

ja pie... ludzie nie wku.. mnie takimi tekstami! czy wy ku.. z jednego wariatkowa jesteście ileż ku. trza tłumaczyć ,że to nie był film historyczny ,Tarantino wymyślił ta historię to fikcja! no ku. twoja je, mać czy wy naprawdę tacy tępi jesteście jak oglądacie filmy? a potem takie barany j.. zaniżają ocenę bo nie zrozumieli filmu, siąść i płakać tylko na tym debilnym narodem!

ocenił(a) film na 4
paul_van_dyk_87

Czy wy ludzie nie potraficie zrozumieć że nie każdy ma taki gust jak wy ? Jak dla mnie film był nudny i nie polecił bym go nikomu z moich znajomych ! Ta produkcja zdecydowanie nie przypadła mi do gustu więc ocena jest jaka jest.

użytkownik usunięty
Tropt

jesteś debilem skoro nawet nie potrafisz podać żadnego argumentu.
Nie pozdrawiam