Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 623 tys. ocen
8,0 10 1 622520
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Świetne zdjęcia, muzyka rodem z gatunku Tarantino. Nie ukrywam iż na ten film czekałem bardzo, bardzo długo i wreszcie mogę powiedzieć że się kwalifikuję do grona jednego z moich ulubionych - fani Tarantino wiedzą o co chodzi !!! Najbardziej zaskoczyłam mnie scena jak filmowa Shoshanna opiera się o ścianę koło dużego, okrągłego okna (świetne zdjęcia), druga scena zaliczana do tych co przechodzą człowieka ciarki ;) to scena miłosna rozegrana w pomieszczeniu gdzie wyświetlany był film :)Chciałem jeszcze zwrócić uwagę na kreację oraz świetnie zagrane role Brad'a Pitt'a i Christopher'a Waltz'a !!!

ocenił(a) film na 9
axl2_2

nie ma co sie tak podniecac :P to ze Brad Pitt gra dobrze to wiadomo nie od dzis a ujecia itd. to w wielu innych filmach mozna zobaczyc.
Film jednak naprawde fajny a zwlaszcza przezabawny :) coprawda spodziewalem sie wiecej akcji no ale coz nie bylo zle :) jak dla mnie najlepszy film tarantina. 7/10

ocenił(a) film na 10
axl2_2

Najlepszy film Tarantino to "PULP FICTION" i nie ma co ukrywać. Jeżeli chodzi o to że Brad Pitt jest dobrym aktorem to jest oczywiste! z mojej wypowiedzi wynik że ma świetnie wykreowaną postać (idealną do tego filmu), i że świetnie ją zagrał czyli dalej potwierdzam jak dobrym jest aktorem.

użytkownik usunięty
axl2_2

a wg. mnie Reservoir Dogs > Pulp Fiction.
darujcie sobie plx takie licytacje, gusta są jak dupa - każdy ma swoją.

ocenił(a) film na 10
axl2_2

Świetne zdjęcia, muzyka rodem z gatunku Tarantino -> uuu...nie wiedziałam, że istnieje gatunek Tarantino :P

a tak na poważnie to dla mnie też film super ;]