Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 622 tys. ocen
8,0 10 1 622450
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Arcydzieło!

ocenił(a) film na 10

Wróciłem właśnie z przedpremierowego pokazu w Londynie i było MEGA ! Juz dawno nie widzialem tak dobrego kina:D Tarantino Style ! Typ wojenny z dawka śmiechu i to dużą :D, od 18 takze sceny sa naprawde brutalne i to jest piekne, a caly scenariusz poprostu miazgaaa :D a zakonczenie najlepsze ! Polecam ! Pierwsza Klasa !

ocenił(a) film na 9
ladimir

Jak mogles wrocic z PRZEDPREMIEROWEGO pokazu, skoro film leci juz od czwartku???????
Zreszta niewazne, wazne jest to ze film jest rzeczywiscie zajebisty.

Moja najlepsza scena gdy Brad Pitt udaje włocha i mowi:
"Bondziorno" a potem "Grazie" z tym swoim południowym akcentem, przekomiczne hehehehe

hiena6

Cholera, ja widzę dopiero w piątek. :d Jak właśnie z tymi scenami, aż taka makabreska? :D Słyszałem min. o skalpowaniu. No, no... Nie zdziwiłbym się, gdyby to faktycznie był najbrutalniejszy film Tarantino.

ocenił(a) film na 9
Galadh

Rzeczywiscie film jest dosyc brutalny: skalpowanie, miazdzenie głowy bejsbolem, grzebanie palcem w ranie po kuli itd. itp.
Ale nie zmienia to faktu ze film jest wart kazdej wydanej na niego złotowki

ocenił(a) film na 10
hiena6

haha :D taa ta scena to kompletny wypas :D no przedpremierowy w Londynie ? spojrz sobie na daty ;) ale nie ważne film wypas :D

ladimir

taaa! to jest to! rewelka!

ocenił(a) film na 10
thesicilian

U mnie leci już od tygodnia. Troche się boje,że będzie nudno...jak jest?
Dużo bezcelowych dialogów jak w DP czu KB2?

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

u Tarantino nie ma bezcelowych
dialogow

ladimir

spuścili białych murzynów z łancucha i się chwalą że se poszli do kina w anglii. czym sie chwalicie durnie? widziałem ten film długo przed wami i co? nie sram z podniecenia

ocenił(a) film na 10
baltazariusz

Balatazariusz własnie się srasz.Ja byłem w kinie w Dublinie i co nie moge o tym napisać Polaczku?