Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 622 tys. ocen
8,0 10 1 622326
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

żeby w tym filmie zagrali Samuel L.Jackson i Bruce Willis.Chyba bym sie poryczał ze szczęścia(Jackson w roli jakiegoś świrowatego generała francuskiego-to by było coś).Bardzo sie ciesze że będzie Adam Sandler uwielbiam komedie w których występował.Dobrze że nie ma Di Caprio wydaje mi sie że nie sprostał by roli i troche "położył"film.Madsen super.

ocenił(a) film na 9
Dante_27

Mnie się wydaje że ty nie sprostałeś napisaniu posta i dość mocno mnie powaliłeś. Na kolana. DiCaprio ma nie sprostać roli? Przecież to jeden z najbardziej wszechstronnych aktorów nie tylko w tej obsadzie, ale też w ogóle w przemyśle filmowym. Więc lepiej pomyśl ze cztery razy zanim napiszesz posta, jak masz gadać takie głupoty. A wracajc do meritum twojej wypowiedzi, to ja chętnie bym zobaczył Travolta'ę w obsadzie, fajnie by byłoznowu go widzieć u Tarantino.

lennyv

to co zwykle.Od razu z gębą i ostre słowa.Z wami się nie da wogóle dyskutować.To że Di Caprio jest świetnym aktorem to twoje zdanie moje jest inne i powinieneś to uszanować.Więc lepiej pomyśl ze cztery razy zanim napiszesz posta,jak masz obrażać ludzi.A jak ci się nie podoba to spierdalaj w podskokach.

użytkownik usunięty
Dante_27

Hahahaha,zbulwersowany nastoletni "fan" Tarantino,z jego nazwiskiem w nicku i Goku w avatarze,który by najlepiej chciał,zeby Inglorious bastards miało powtórzoną obsade z Pulp Fiction,tylko inne role i scenariusz.

wiesz co Fredowski nie wiem czy to twoje zdjęcie ale na twoim miejscu bym wstawił avatara żeby nie straszyć innych użytkowników.Nick też masz strasznie oryginalny.
Obsada w Pulp Fiction była super ale nie chcę by Tarantino powtarzał ją w innym filmie.Napisałem nazwiska tych aktorów bo są moimi ulubionymi aktorami.Zbulwersowany nie jestem,nastoletni też.

użytkownik usunięty
Dante_27

Hohoho straszyć innych użytkowników ;-) dobre sobie.
Nie chcesz żeby powtarzał,ale wstawiasz,bo są ulubieni,aha.

o widze że zmieniłeś fotke.Troche lepsza ale i tak odstrasza ;).

Dante_27

a noi w obsadzie Pulp Fiction było kilkanaście osób a nie tylko dwie(jeśli nie zauważyłeś).

ocenił(a) film na 6
Dante_27

widać dziecko jak sie znasz na filmie. to że di caprio to doskonaly aktor jest faktem a nie opinią.

ocenił(a) film na 9
Ryunosuke

Faktem jest, że DiCaprio na talent, ale strasznei (mnie z kolei) irytuje jego chłopięcy image. Choć w "Infiltracji" sobie poradził, to błyskotliwe i ostre teksty Quentina raczej nie pasowałyby do tego chłopaczka. Co do obecnej obsady to mam mieszane uczucia... Ja chętnie zobaczyłbym Michaela Imperioli i neisamowitego Stevea Buscemi. Zdecydowanie nie miałbym ochoty znowu oglądać Jackson'a i Willis'a.

bishop_3

"ostre teksty Quentina raczej nie pasowałyby do tego chłopaczka"-strzał w dziesiątkę.Właśnie o to mi chodziło.Pzdr.

ocenił(a) film na 6
Dante_27

A mnie by pasował, chciałbym aby DiCaprio zagrał u Tarantino. Co do tekstów to myśle, że by sobie poradził jak pisał ktoś wcześniej to bardzo wszechstronny aktor. W Titanicu faktycznie może zbyt "ulizany" i "wypieszczony", ale po obejrzeniu "Aviatora", czy chociarzby "Gangów Nowego Jorku" moje zdanie się zupelnie zmieniło. Z gwiazdeczki nastolatek stał się naprawde świadomym aktorem.
PS. Mam nadzieje, że nikt nie zmiesza mnie z błotem za różnice poglądów.
Pozdrawiam.

Paweln_2

e no co ty.Ja tam szanuje poglądy innych i nie wyjerżdżam od razu z mordą(nie to co niektórzy na tym portalu).Ale Di Caprio rzucający co chwile "mother fuckerami"albo z tekstem"zrobie ci z dupy jesień średniowiecza".Jak dla mnie to by było troche dziwne.Pzdr.

Dante_27

"wyjerżdżam"

Dziwne to masz pojęcie o ortografii.

ocenił(a) film na 9
Dante_27

ja się zgadzam z autorem tematu, DiCaprio nigdy mnie nie przekonał do swojego talentu o którym się rozpisujecie ... za to Pitt w 100 procentach [m. in. za 12 małp, Snatch, Siedem ]. Co do Jacksona, Willisa, Buscemiego to nie skreślałbym chociaż gościnnego występu , jakoś w tle .
A ciekawy jestem Sandlera .

ocenił(a) film na 9
mrkrys

ta L Jackson jako czarny zyd to napewno spotegowaloby przekaz filmu hehe wielki czarny msciciel normalnie mroczny rycerz 2 :P Jaka obasada nie bedzie to i tka bede zadowolony, kazdy film wojenny jest u mnie mile widziany a tak swietnego rezysera mhmm cos mi sie wydaje ze tarantino dosc pokaznie zmasakruje nazistow ;)

ocenił(a) film na 9
mrkrys

Tarantino ma zawsze swietnego nosa co do wyboru obsady. A tu mi się podoba Mike Myers i Sandlers właśnie.
A z wcześniejszych filmów to mi szkoda że Paul Newman nie zgodził się zagrac w "Jackie Brown" (choc Forster wypadł świetnie)i Costner w "Kill Bill":)