Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 623 tys. ocen
8,0 10 1 622520
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Coś mi się zdaje

użytkownik usunięty

że filmwebowska ekipa troche pomaga przy tej ocenie Rewelacyjny 8,57/10 żeby nie wyjśc na głupków z tym całym ,,filmweb poleca". Mi osobiście bękarty bardzo się podobały ale trochę za szybko film zdobył tyle pozytywnych ocen.

9/10

ocenił(a) film na 10

Ja dałam 10/10. xD

madzienia

Pomaga, nie pomaga, nie ważne. Waże, że ocena jak rzadko kiedy na Filmwebie dokładnie odzwierciedla moje własne udczucia.

użytkownik usunięty

Wydaje mi się to mało prawdopodobne by ekipa zawyżała ocenę. Po prostu ludziom film bardzo przypadł do gustu. Wystarczy spojrzeć na większosć postów na forum. :)
Filmweb wiele razy bardzo mocno polecał filmy, szczególnie przed wakacjami, jednak ocen nie było wysokich, zresztą ludzi aż tak przychlnie się nie wypowiadali.

ocenił(a) film na 9

Z czystym sumienem mogę dać 9/10. Film bardzo mi się podobał i po raz 1 od dawna nie moge powiedziec ze po filmie spodziewałem się czegoś innego. :)

użytkownik usunięty
jurancik79

Tak. Jak dla mnie najlepszy film roku (w poprzednim był Dark Knight).
Byłem w kinie w tym roku na: Madagaskar 2, W cieniu chwały, Underworld 3, Babel, SlumdogBenjamin Button, Wolverine, Star Trek, Terminator 4, Transformers i do każdego z tych filmów mógłbym mniej lub bardziej się przyczepić. Nie potrafiłem jednoznacznie wybrać do było dla mnie najlepsze w tym roku. Wczoraj na tacy dostałem odpowiedź ;]

ocenił(a) film na 8

Rok się jeszcze nie zakończył, trochę ciekaw propozycji jeszcze jest w zanadrzu, także nie warto wydawać ostatecznego werdyktu ;). Osobiście uważam, że "Święci z Bostonu 2" mogą dodać swoje trzy grosze ;)
...lepiej jak jest więcej... ;)

ja dałam 8. Troszkę się zdzwiłam tak wysoką oceną, bo zazwyczaj sama oceniam wyżej niż średnia. Film mi się bardzo podobał, szczególnie gra aktorska i ciekawe ujęcia. Z czystym sumieniem 8 ;d.

ocenił(a) film na 10
beyup

Jak to powiedział Aldo Raine: w końcu wyszło mi arcydzieło. Ja dałem 10/10 i już nie mogę doczekać się następnego obrazu Tarantino.