Mogę wiedzieć? przecież przez kupę czasu był w top 100 :(
Standaryzacja gustu filmowego, trolling, pseudointelektualiści i ludzie, którzy sądzą, że są super bo "mają własne zdanie".
dlaczego? poniewaz ludzie oceniaja ten film jako wojenny... jezeli ktos chociaz troszke zna kino Tarantio to ocenia ten film w zupelnie innych kategoriach. Ale powiedz to pseudo znawcą, ktorzy uwazaja ze film jest beznadziejny bo fabuła nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. oczywiscie ze nie ma, dlatego nie mozna traktowac bekartow jako film wojenny!
Bo jest po prostu słaby i nie zasługuje na to miano. Dałbym mu ocenę może 5, lub 6, ale po prostu nie mogę i muszę dać 1/10, bo ma zdecydowanie za wysoką ocenę i to bardzo... Bardzo się z tego cieszę, że wyleciał z top 100 i z tego, że ma ocenę poniżej 8,0. Jak będzie miał poniżej 7,0 to będe w 100% zadowolony. Nara
A ja powiem szczerze nie zrozumialem go totalnie, ba nawet nie obejrzalem do konca ( po 30 min. wylaczylem). nie rozumiem go moze dlatego, ze nie rozumiem logiki jaka kieruje sie tarantino. Jedyny jego film ktory moze nie tyle polubilem co obejrzalem do konca i byl w miare przyzwoity to "od zmierzchu az po swit" moze ze wzgledu na dialogi. Wedlug mnie 1/10, nie rozumiem podejscia humorystycznego do II wojny swiatowej.
Czego ty nie zrozumiałeś w tym filmie?
Boże, jak tępym trzeba być, żeby nie zrozumieć tak prostego filmu?
Mialem ci nie odpowiadac, ale co tam spoleczenstwo trzeba edukowac
widzisz jedni tylko popijaja kawe inni sie nia delektuja. zrozumiales analogie czy masz za daleko do łba
genialna riposta. jak nie ma sie nic do powiedzenia to trzepiamy sie znaków interpunkcyjnych albo gramatyki. eee
Bo to fan Avatara.To wszystko tłumaczy. Za mało niebieskiego w filmie i chłopka od razu się buntuje.Jak można go winić? XD
zgadzam się w 100%%% to przykre...:( wkońcu to dzieciuchy wychowane na pokemonach....żal takich
Ale debilną rzecz zrobiłeś. Dawanie oceny żeby zaniżyć średnią bo film według nas na nią nie zasługuję jest po prostu głupie i dziecinne. Niestety to częste i później się wszyscy dziwią że ranking jest słaby.
Jest to jak narazie jedyny film, któremu dałem 1, bo jest aż tak zawyżona ocena. Zazwyczaj podwyższam\obniżam swoją ocenę o 1 - max 2, ale ten film stanowi wyjątek. Z resztą sam decyduje jak oceniać filmy i mam do tego pełne prawo...
No dobra ale to nie jest raczej film z zawyżoną średnia:
Imdb: http://www.imdb.com/title/tt0361748/
Rotten: http://www.rottentomatoes.com/m/inglourious_basterds/
Jednak ten film jest dobry aczkolwiek TOBIE mógł się nie podobać.
Ojej,faktycznie masz do tego prawo. Pytanie co tak bardzo w tym filmie Ci przeszkadza? Fatalne wykonanie,pomysł itp czy może brak niebieskiego????
Ok, przeczytałem, że to pierwszy film, z którym tak zrobiłeś. To i tak głupie. A film jest specyficzny. I tyle.