Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 622 tys. ocen
8,0 10 1 622450
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Ciągle non stop rozmyślam o tym filmie. Jadąc autobusem aż się wzruszyłem i łezka zaczęła się kręcić w oku, gdyż uświadomiłem sobie, że czegoś takiego jeszcze nie widziałem... Zawarte jest w nim wszystko co kocham w kinie. TO JEST PIEPRZONA PERFEKCJA!

Pan Quentin zrobił pieprzone arcydzieło

ocenił(a) film na 10
Bloody_Hell

Ty też? Zakochałem się w tym filmie, nawet mi się śniło, że przeprowadzam wywiad z Żydem-Niedźwiedziem xP
No ale już, bo ludzie się zaczną irytować że tak wychwalamy. Niech się sami przekonają, że i tym razem Tarantino pokazał klasę :)

Pawlik

A dlaczego mielibyśmy nie wychwalać? Dla takiego filmu warto zrobić
wyjątek. Toż to arcydzieło! ;D

ocenił(a) film na 4
Bloody_Hell

Sorki, że tak zapytam, ogladałem ten film, ma parę dobrych scen, ale żeby tak powalał na kolana to raczej nie bardzo, arcydzieło?, co Cię w nim tak poruszyło, że aż o nim rozmyslasz jadąc autobusem?

ocenił(a) film na 5
kurynio

Perfekcja? Arcydzieło? Nie dla mnie! Temu filmowi zabrakło zdecydowanie za dużo do tak wysokiego stopnia. Od siebie dodam, ze film, ktory wywarl na mnie wrazenie takie, ze przez kilka dni rozmyslalem nad nim byl "Bridges of Madison County".

ocenił(a) film na 8
kurynio

To trzeba poczuć. Ten film to dla mnie bagnet prosto w serce. Nie ma sensu wypisywanie Tobie jego poszczególnych scen, atutów, gdyż widocznie skoro Ci się nie podobał, będą miały dla Ciebie znikome znaczenie.

Wątek zamknięty