PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619712
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Ktoś napisał że jest masa filmów gorszych od tego, tylko ciekawi mnie które? Może potraficie uzasadnić ?

Z krótkim uzasadnieniem. Ja będę bronił krytykowanych filmów.

Moje propozycja : "Niezniszczalni 2", Seria Transformers, District 9, zresztą to równe dno tylko bardziej kolorowe.

No więc propozycje filmów równie bez sensu: Czyli "Latających Holendrów" , potulnych bokserów, skruszonych gangsterów, brzydkich chill liderek, może w końcu ktoś pokona Chucka, podwodnych myśliwców, pięcio nożnych psów itp. Szukamy filmów bardziej bez sensu, czyli posiadających konwencję.

ocenił(a) film na 9
asbaku

Chyba nie zrozumiałem. Jak możesz porównywać Niezniszczalnych do Transformersów, czy którykolwiek z nich do Bękartów? Przecież każdy z nich jest innym typem i przed obejrzeniem każdego z nich widz nastawia się na zupełnie inne kino. Podchodząc do Bękartów Wojny oczekuję Tarantinowskich absurdów, przegięcia pały i całej reszty od Quentina i to dostaję. W niezniszczalnych ma być rozpier*ol i to zobaczę. Transformersy to gówno i to też widzę. Więc jeszcze raz zapytam, co to w ogóle za temat?

ocenił(a) film na 2
zasada22

Dobra dojrzewam do konwencji.

ocenił(a) film na 7
asbaku

"Hollywoodzkie dziwki uzbrojone w piły łańcuchowe", "Trzy kolory: Niebieski", "Barbarzyńska nimfomanka w piekle dinozaurów", "Zemsta" i "Aztecki tyranozaur". Deal with it.

ocenił(a) film na 2
wuj_Jozef

Szykuje się niezła lektura :) Chociaż jakieś fajne laski są :p

ocenił(a) film na 7
asbaku

Z tymi fajnymi laskami w kontekście "Zemsty" bym nie przesadzał ;)

ocenił(a) film na 2
wuj_Jozef

Ominę i po problemie.

ocenił(a) film na 9
asbaku

Zacytuję poprzednią odpowiedź:
"Aaaaaaaaaaaa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Wracaj oglądać Muminki...".

ocenił(a) film na 10
asbaku

m.in każdy inny film Tarantino jest gorszy od tego arcydzieła.