czułem się jakby któs wylał na mnie kupę gówna z ekranu. Widziałem poprzednie filmy Tarntino i w nich cos było artystycznego. To było tanie, płytkie i obrzydliwe... jedyny fajny moment to widok sali pełnej nazistów rachoczących na widok każdego kolejnego zabitego wroga rzeszy - dokładnie ta samą salę i te same reakcje na przemoc mogłem zobaczyć wokół siebie w Kinotece. Hipotezy o tym że ludzie są generalnie źli w zupełności się potwierdziły!
"KUPĘ GÓWNA" ??? po kiego wała leziesz na film którego nie potrafisz zrozumieć...? trza było uraczyć swoje gusta w inny sposób..... np wypożyczając Hane Montane... boli Cie, że cały świat wychwala ten film a on sam pnie się w rankingach co ??? musi boleć, no bo albo reszta świata jest pozbawiona gustu albo ty i twój brat blizniak supernatural. NO FUCKING COMMENT
szkoda czasu na niego. on prowokuje specjalnie, bo widzi popularnosc filmów. nudzi mu się i chce by ludzie wdawali się z nim w dyskusje, a on będzie bronił swoich racji mocno atakując, ze słabą argumentacją. takie chwyty są tu nie od dziś. lepiej go olej i tyle.
"Najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem
czułem się jakby któs wylał na mnie kupę gówna z ekranu."
i jeszcze za to zapłaciłeś HAHAHAHA
dobra odpowiedź :D i temat zakończony. niech ten typ idzie wylewać swoje zale gdzie indziej, albo niech po prostu się umyje z tego całego shitu, za który zapłacił.
Tarantino ma pewną wizję kina. Możesz się z nią nie zgadzać, ale powinieneś wiedzieć że często kroć jego filmy zahaczają o kicz i łamią pewne schematy, ale w jego twórczości to właśnie te złamane schematy są najlepsze. Nie wiem czego się spodziewałeś po tym filmie widząc opis filmu i reżysera...