Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 623 tys. ocen
8,0 10 1 622520
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

czułem się jakby któs wylał na mnie kupę gówna z ekranu. Widziałem poprzednie filmy Tarntino i w nich cos było artystycznego. To było tanie, płytkie i obrzydliwe... jedyny fajny moment to widok sali pełnej nazistów rachoczących na widok każdego kolejnego zabitego wroga rzeszy - dokładnie ta samą salę i te same reakcje na przemoc mogłem zobaczyć wokół siebie w Kinotece. Hipotezy o tym że ludzie są generalnie źli w zupełności się potwierdziły!

użytkownik usunięty
mistices

słabiutka prowokacja. lepiej się postaraj.

ocenił(a) film na 10
mistices

"KUPĘ GÓWNA" ??? po kiego wała leziesz na film którego nie potrafisz zrozumieć...? trza było uraczyć swoje gusta w inny sposób..... np wypożyczając Hane Montane... boli Cie, że cały świat wychwala ten film a on sam pnie się w rankingach co ??? musi boleć, no bo albo reszta świata jest pozbawiona gustu albo ty i twój brat blizniak supernatural. NO FUCKING COMMENT

użytkownik usunięty
Bear_Jew

szkoda czasu na niego. on prowokuje specjalnie, bo widzi popularnosc filmów. nudzi mu się i chce by ludzie wdawali się z nim w dyskusje, a on będzie bronił swoich racji mocno atakując, ze słabą argumentacją. takie chwyty są tu nie od dziś. lepiej go olej i tyle.

ocenił(a) film na 10
mistices

"Najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem
czułem się jakby któs wylał na mnie kupę gówna z ekranu."

i jeszcze za to zapłaciłeś HAHAHAHA

użytkownik usunięty
Luqash

dobra odpowiedź :D i temat zakończony. niech ten typ idzie wylewać swoje zale gdzie indziej, albo niech po prostu się umyje z tego całego shitu, za który zapłacił.

ocenił(a) film na 7
mistices

Tarantino ma pewną wizję kina. Możesz się z nią nie zgadzać, ale powinieneś wiedzieć że często kroć jego filmy zahaczają o kicz i łamią pewne schematy, ale w jego twórczości to właśnie te złamane schematy są najlepsze. Nie wiem czego się spodziewałeś po tym filmie widząc opis filmu i reżysera...