jak ktoś nie ogrania ortografii języka polskiego to jak ma ogarnąć Bękarty Wojny...?
Isabelka i Orzech - spotkały sie 2 debile - dzieci, chcą być znane, bo w realu nie mogą się wybić. Także przylazły tutaj i robią z siebie pośmiewisko, a potem onanizują się patrząc na reakcję. Ludzie - nie reagujcie na posty tych debili oraz osobników: NaCoMiTwojaChata, Jezus_Drugi, BartoszKlusek.
"Ten film ma tylko jednego fana! Który zakłada multikonta. Ale to nie zmienia faktu że daję 1." Schizofrenia paranoidalna to efekt przejedzenia tymi orzechami chyba. Na wszelki wypadek juz nigdy zadnego nawet kijem nie dotknę.
Ja bym się "KapitanemOrzechem" nie przejmował . Widać , że jest to konto stworzone jedynie w celu prowokacji . Dowodem może być liczba ocenionych filmów , która wynosi : 0 . Naprawdę wątpię, żeby ktokolwiek mógł być tak irytującym i zdemoralizowanym nastolatkiem.
Może jest, co nie zmienia faktu, że nie każdy kto nie szaleje za cienizną, którą raczy nas Tarantino, nie daje rady z ortografią i chciałby żyć w świecie Avatara. Nie widziałam dobrego filmu dotyczącego w jakimkolwiek stopniu Europy, a nakręconego przez Amerykanów. Bękarty nie są niestety wyjątkiem od tej reguły. Nie wątpię, że mają wielu fanów, mnie jednak nie przekonuje nic od czasu Pulp Fiction made by Quentin; co więcej z każdym kolejnym filmem tego Pana ogarnia mnie poczucie, że to chyba już było i napady ziewania.