Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 623 tys. ocen
8,0 10 1 622612
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Jest to wersja majaca akcent Filmwebowski. Dlaczego Filmwebowski? Dlatego, ze w wersji tej bierze udzial jeden z uzytkownikow forum - Owner2.
Wycieta scena z filmu ma miejsce w momencie gdy jeden z bekartow wychodzi z palka baseball'owa z zamiarem zatluczenia nazisty. Tutaj do akcji wkracza sam Tarantino i Owner2. Tarantino wypowiada slynna kwestie: "Zatluc naziste kijem to takie malo oryginalne! Pokaze wam cos co zabije honor tych nieludzkich swin!" Tarantiono zdejmuje majciory, staje nad ownerem grajacym rzecz jasna naziste i aplikuje mu w otwor gebowy snickersa tak ze ten zaczyna sie dlawic zaserwowanym ekstrementem. Dlawi sie, dlawi az pada nieprzytomny na ziemie. Wycieto rowniez kwestie Brad'a Pitt'a, ktory po tej wlasnie scenie powiedzial do samego wielkiego mistrza Tarantino: "Wielki mistrzu, wiem ze kazales mi utrzymywac we wszystkich scenach ten skwaszony grymas twarzy ale po tak realistycznej aplikacji batona w przelyk tego chlopca zbladlem! Nakrecmy to jeszcze raz to postaram sie nie spalic ujecia.
Mistrz Tarantiono nie powtorzyl tej sceny. Postanowil wrzucic ja do wersji Director's Cut, w ktorej to wersji mamy okazje zobaczyc Pitt'a z przestraszona minka, ktora choc raz podczas calego seansu wyraza prawdziwe emocje!