PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619895
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Tak bez nadziejnego filmu nie widziałem już bardzo długo , oglądajac ten film starałem się po prostu nie zasnąć .Ludzie jeśli oceniacie ten film tak wysoko to zastanawiam się czy oglądaliśmy ten sam film, a ps. żeby było jeszcze jakieś od niesienie do historii.... po prostu bez nadzieja!!!

ciupcius23

Ja pierniczę!Ten film nie jest ani historyczny ani wojenny.To jest WIELKA KARYKATURA II wojny światowej

ocenił(a) film na 7
Destr0

Ciupcius, beznajdziejna to jest Twoja wypowiedź. To jest film zrobiony z przymróżeniem oka. I takim go trzeba odbierać człowieku.

ocenił(a) film na 9
ciupcius23

film moze ma powolne tempo dopiero pod koniec sie rozkreca ,ale nazywac go beznajdziejnym....czlowiek wez sie lepiej palnij patelnia w leb.

ocenił(a) film na 8
ciupcius23

ciupciusiu drogi, cuś mar ne te twoje ar gumentu oj mar ne...

ocenił(a) film na 7
kfiat82

Tarantino jest specem od robienia pastiszy :) Wyśmiewa typową amerykancką siekankę i wychodzi mu wyśmienicie. W pulp fiction nabija się z twardych gangsterów typowego sensacyjnego kina :)

ocenił(a) film na 10
ciupcius23

ciupcius film jest genialny tylko poprostu ty nie potrafisz tego geniuszu dostrzec. Nie jest ani za długi ani nudny, obejżyj go jeszcze raz wczuj się w klimat pierwszej konwersacji dwóch postaci niemieckiego oficera z wieśniakiem, nie oglądaj filmu z lektorem, ja ten film uważam za świetny

ciupcius23

"nie wypał", "bez nadzieja"... Nie dziwię się, że filmu nie skumałeś.

ocenił(a) film na 10
ciupcius23

może dlatego że oglądałeś go z lektorem ja go oglądałem z napisami i był extra