Również dlatego, że uważałem iż po prostu zobaczę co to za film.
Jestem zachwycony tym filmem. Nie mogłem oderwać oczu od niego. W dodatku ta
wielopoziomowa akcja i nieobliczalne sytuacje.
Dałem 9/10
A ja rekomendację tego filmu ze strony Filmweb miałem coś około 55% jeśli dobrze pamiętam . Zdziwiłem się bardzo bo uwielbiam twórczość Tarantino i zawsze dawałem jego filmom bardzo wysokie oceny . No i Filmweb się pomylił bo znacznie zawyżył swą rekomendację tego filmu dla mnie ...
A ja się zajarałem tym filmem. Szczególnie zakończenie, które powinno się zdarzyć w rzeczywistości ;)
Film mnie zaskoczył, rozbawił i dał fajną rozrywkę a Nazisty dostały w dupe. Daje 10
Film dobry, ale właśnie to, że zakończenie jest al'a Tarantino (dużo krwi - rzeź Szwabów) - szkoda, że takie niestety nie było (przekłamanie historii), to ocenę niestety muszę trochę obniżyć... Druga sprawa to, że nie bardzo rozumiem po co Hans Landa zabijał Bridget Von Hammersmark, skoro i tak się Amerykanom poddawał (bez sensu)...
może dopiero potem na ten genialny pomysł wpadł,albo poprostu miał problemy z kontrolowaniem gniewu. Albo jeszcze inaczej, był poprostu wku..ła go zdrada niemki. A że sam okazał się hipokrytą.... no zdarza się :P
:) Wolę iść do wypożyczalni i mieć film za 3-5zł i oglądnąć go spokojnie na Tv w bardzo dobrej jakości, niż ściągać i męczyć się na słabej jakości lub oglądać na kompie. Z resztą, ludzie muszą mieć na chleb :D
Niekoniecznie :) akurat ten film jest w genialnej jakości jak na realia oglądania prosto z playera
Film jest na kinomaniaku