PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619712
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Również dlatego, że uważałem iż po prostu zobaczę co to za film.

Jestem zachwycony tym filmem. Nie mogłem oderwać oczu od niego. W dodatku ta
wielopoziomowa akcja i nieobliczalne sytuacje.
Dałem 9/10

ocenił(a) film na 5
Manchis7

A ja rekomendację tego filmu ze strony Filmweb miałem coś około 55% jeśli dobrze pamiętam . Zdziwiłem się bardzo bo uwielbiam twórczość Tarantino i zawsze dawałem jego filmom bardzo wysokie oceny . No i Filmweb się pomylił bo znacznie zawyżył swą rekomendację tego filmu dla mnie ...

ocenił(a) film na 10
Manchis7

A ja się zajarałem tym filmem. Szczególnie zakończenie, które powinno się zdarzyć w rzeczywistości ;)
Film mnie zaskoczył, rozbawił i dał fajną rozrywkę a Nazisty dostały w dupe. Daje 10

ocenił(a) film na 8
Equos

Film dobry, ale właśnie to, że zakończenie jest al'a Tarantino (dużo krwi - rzeź Szwabów) - szkoda, że takie niestety nie było (przekłamanie historii), to ocenę niestety muszę trochę obniżyć... Druga sprawa to, że nie bardzo rozumiem po co Hans Landa zabijał Bridget Von Hammersmark, skoro i tak się Amerykanom poddawał (bez sensu)...

ocenił(a) film na 10
bierdus

może dopiero potem na ten genialny pomysł wpadł,albo poprostu miał problemy z kontrolowaniem gniewu. Albo jeszcze inaczej, był poprostu wku..ła go zdrada niemki. A że sam okazał się hipokrytą.... no zdarza się :P

ocenił(a) film na 8
Equos

mozliwe :)

użytkownik usunięty
Manchis7

Nie wiedziałem, że ktoś jeszcze wypożycza filmy.

ocenił(a) film na 9

:) Wolę iść do wypożyczalni i mieć film za 3-5zł i oglądnąć go spokojnie na Tv w bardzo dobrej jakości, niż ściągać i męczyć się na słabej jakości lub oglądać na kompie. Z resztą, ludzie muszą mieć na chleb :D

ocenił(a) film na 10
Manchis7

Niekoniecznie :) akurat ten film jest w genialnej jakości jak na realia oglądania prosto z playera

Film jest na kinomaniaku

ocenił(a) film na 9
bessekratte

Nie chce mi się czekać na buforowanie i słabą jakość, nie wmówisz mi że jest taka jak na DVD nie mówiąc o BD