Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 622 tys. ocen
8,0 10 1 622379
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Od razu widać, że Tarrantino próbuje nieudolnie dorównać kreatywności Bartosza Kędzierskiego, reżysera władców much... niezbitym dowodem są zamierzone błędy ortograficzne w tytule.

ocenił(a) film na 8
Awgwa

To Bartosz Kędzierski próbuje nieudolnie dorównać takim serialom animowanym jak South Park.Z resztą nie dorównać ale nieudolnie naśladować. Jego kreatywności starczyło raptem na kilka pierwszych odcinków,a reszta to jakiś niewybredny żart. Chociaż trzeba mu przyznać, ze potrafi zarabiać na ludzkim bezguściu i głupocie, podobnie jak twórcy naszejklasy.

ocenił(a) film na 10
Awgwa

Awgwa ...

co ty pitolisz! ...

krótkie
krótkie
krótkie

ocenił(a) film na 7
Tarantinka19

prawda jest taka, że specjalne błędy ortograficzne to coś strasznie słabego i nieśmiesznego. Kędzierski może się ze swoją bajką schować, a Tarantino przestać jechać na opinii z lat 90, bo od czasów "Wściekłych psów", czy "Pulp Fiction" nie stworzył nic co można było okrzyknąć mianem filmu bardzo dobrego.

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Nie martwcie się, po prostu żartowałem widzę różnicę między Tarantino i Kędzierski (coraz mniejszą :))

ocenił(a) film na 10
Awgwa

Tarantino według mnie jest znakomitym reżyserem i stworzył wiele wspaniałych produkcji. A Kędzierski swoimi włatcami móch tylko gorszy społeczność, bo po 1. błąd na błędzie w tytule, a sama kreskówka nie ma żadnego przesłania.

ocenił(a) film na 9
ag_ma_3

Ludzie sprzedaliście całe wasze poczucie humoru na allegreo za paczke fajek, czy jak? błąd zamierzony, jest po to by podkreślić np, że jest to film z jajami, że remake itd.
Film nie musi mieć przesłania, żeby był dobry (vide Las Vegas Parano) tak samo to, że film ma przesłanie nie oznacza od razu wyższej kategorii.
Wracajcie do transformersów, spajdercieciów, harrych i innego badziewia

ocenił(a) film na 10
Droo

Droo dobra odpowiedź...Ja osobiscie uwielbiam władcy móch i nie opuściłem żadnego odcinka, ponadto na każdym moge się uśmiać:)

ocenił(a) film na 9
Mad_Max

włatcy móch to totalne dno! Kompletnie nieudana podróbka South Parka!

ocenił(a) film na 10
Droo

Panie droo też to z grubej rury uderzyłeś jeżeli uważasz, że Las Vegas Parano nie ma przesłania. Chyba bardzo obca Ci jest kultura opisywana w tym filmi skoro nie dostrzegłeś takowego.

ocenił(a) film na 9
Jezus_

każdy inaczej odbiera co mu się pokaże - dla mnie ten film jest analizą tragikomiczną różnych stanów, nie potrzebuję przesłania w związku z empirycznym poznaniem treści poruszanych.

ocenił(a) film na 9
Awgwa

już był taki film jak "Inglorious bastards", dlatego też Quentin swój nazwał niezbyt poprawnie ortograficznie. Żeby się nie myliły- zwłaszcza, że tamten również opowiadał o II wojnie światowej :P:P:P pzdr:)