Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 623 tys. ocen
8,0 10 1 622520
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

kiedy to piszę "Bękarty" mają 1500 głosów i 8,44 średnią, a więc powinny być na jakimś 17 miejscu w top 100, a są na 667. czy ja czegoś nie rozumiem?

ocenił(a) film na 10
joana020

Tu trzeba dużo głosów.Spójrz do top 100 i sprawdź ile Ojciec Chrzestny ma głosów.Średnia to nie wszystko.

joana020

te statystyki mierzone sa wzorem:

średnia ważona = (g / (g+m)) *s + (m / (g+m)) * S

gdzie:
s - średnia ocena dla danego filmu
g - liczba oddanych głosów na film
m - minimalna liczba głosów wymagana do uwzględnienia w TOP (min. 1000)
S - średnia ocen dla wszystkich filmów

Wszystkie topy są aktualizowane raz na dobę.

ocenił(a) film na 9
Dabla_08

woow:):) dzięki, jestem od niedawna na filmwebie i nie sądziłąm że tutaj jest tyle matematyki:P ale uważam że jest to bardzo sprawiedliwe podejście, podoba mi się. jeszcze raz dziękuję za dokładne wytłumaczenie. pozdrawiam

użytkownik usunięty
joana020

8,54/10

a pozycja na 667.. dziwne...

Czegoś tu nie rozumiem

Lista top100 jest aktualizowana raz na dobę... Wczoraj rano film miał średnią poniżej 8,2 i ok.1000głosów, więc trafił na 667 miejsce...

Kiedy lista zostanie zaaktualizowana BĘKARTY ze średnią 8,55 i ponad 2000 głosów trafią na ok. 200 miejsce...

Myślę, że w najbliższym tygodniu, kiedy znacznie przybędzie filmowi głosów, wskoczy do pierwszej 100 ;)

globus

Supernatural może ty masz 30 kont, mi wystarczy jedno bo mam głęboko gdzieś te rankingi. A wiesz dlaczego? Bo mam swój ranking i nie potrzebuje patrzeć na ten pseudo ranking, ale wkurza fakt, że szkoła się zaczęła a dzieci jak siedzą na necie tak siedzą. No trudno pozostaje tylko dać 12-latkowi się wyszaleć. Kto mnie zna na Filmwebie, wie jaki jestem, myślisz, że traciłbym czas na zakładanie 30 kont i głupie głosowanie? Mam tu to samo konto od ponad 3 lat, a "Bękartów Wojny" nawet jeszcze nie oglądałem, wszedłem tylko na forum bo zaciekawił mnie temat, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem, że założył go taki idiota. Cóż są ludzie i idioci, podpowiem ci - ty należysz do tych drugich. Nie pozdrawiam.

Dances_with_Life

zobacz najpierw kto temat załozył trollu , potem obrażaj kogo chcesz

MoRRs_Z_LaSu

Mamy oto drugie konto supernatural.