pit u tarantino no nie pasuje mi to co wy na to _
ja mysle ze tarantino jest na tyle genialny ze potrafi zawsze dopasowac aktorow i tak samo bedzie z pittem. Pozatym brad gral tez w Prawdziwym Romansie, co prawda nie tarantino ale z jego scenariuszem.. ;p ja osobiscie jestem zdania ze wyjdzie dobrze, pozatym wbrew temu co duzo ludzi mowi uwazam pitta za naprawde dobrego aktora.
fakt zapomnialem o tym zagral role narkomana i zrobil to genialnie szanowny kolego !!!! przychylam sie tym samym do tego co powiedziales i pozdrawiam serdecznie
Brad Pitt kiedy chce to może zagrać przyzwoicie :P Szczególnie kiedy ma dobrego reżysera nad sobą ;]
Przypomnijcie sobie choćby postać Jeffreya Goinesa, w którą Pitt wcielił się w 12 Małpach. Ma facet talent do postaci nietuzinkowych i oby u Tarantino takim się okazał!
To jak już wymieniamy role Pitta, w których pokazał, że naprawde ma talent do grania zróżnicowanych postaci i niekoniecznie musi grac amanta, to ja dorzuce Early'ego z "Kaliforni".
To jak już wymieniamy role Pitta, w których pokazał, że naprawde ma talent do grania zróżnicowanych postaci i niekoniecznie musi grac amanta, to ja dorzuce Mickey'a z "Przekrętu" ;)