forum jest po to zeby wyrazic swoja opinie po obejrzeniu filmu. nie zawsze opinia musi byc POZYTYWNA ;)
zapomnialem dodac ze w MOJEJ OPINI film nie powalil na kolana. lubie filmy tarantino ale ten akurat nie zrobil na mnie duzego wrazenia.
Ja znam lepsze określenie na ten film TRAGEDIA . Film trzyma poziom naszej reprezentacji w piłkę nożną .
Cóż, wydaje mi się, że niektórzy nie dostrzegają gry aktorskiej, która w Bękartach jest świetna. A jeśli nie rozumie się bardzo specyficznego podejścia Tarantino do wszystkiego, czego się bierze, to może lepiej stronić od jego kina.
Ja dalej utrzymuje że jedyne PF wymiata a reszta jego twórczości to jest dno . A bękarty są tak nieprawdopodobne że aż głupie . Nie jestem z tych co uważają historię za coś świętego i nie można tego ruszać bo coś tam . Ale spalenie wszystkich razem czołowych nazistów w kinie jest całkowitym absurdem i paranoją . Gdyby faktycznie Hitler z czołowymi nazistami był w kinie w jakimś mieście to by nie było płyty chodnikowej na której by nie stał żołnierz wermachtu . I wiele innych absurdów w tym filmie . Ogólnie może jakiś tam pomysł był ale. A prawdę mówiąc gra aktorska jest dobra , ale bez szału . Dialogi też nie specjalne .