PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619763
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

zawiedzony

ocenił(a) film na 5

Po obejrzeniu filmu jednoznacznie stwierdziłem SZAŁU NIE MA

ocenił(a) film na 10
yakuzaa

wspaniale, nie masz czym forum zasmiecac?;p

ocenił(a) film na 5
szibi

forum jest po to zeby wyrazic swoja opinie po obejrzeniu filmu. nie zawsze opinia musi byc POZYTYWNA ;)

ocenił(a) film na 5
szibi

zapomnialem dodac ze w MOJEJ OPINI film nie powalil na kolana. lubie filmy tarantino ale ten akurat nie zrobil na mnie duzego wrazenia.

ocenił(a) film na 7
yakuzaa

Ja znam lepsze określenie na ten film TRAGEDIA . Film trzyma poziom naszej reprezentacji w piłkę nożną .

bzykus100

Cóż, wydaje mi się, że niektórzy nie dostrzegają gry aktorskiej, która w Bękartach jest świetna. A jeśli nie rozumie się bardzo specyficznego podejścia Tarantino do wszystkiego, czego się bierze, to może lepiej stronić od jego kina.

ocenił(a) film na 7
agacciaaa

Ja dalej utrzymuje że jedyne PF wymiata a reszta jego twórczości to jest dno . A bękarty są tak nieprawdopodobne że aż głupie . Nie jestem z tych co uważają historię za coś świętego i nie można tego ruszać bo coś tam . Ale spalenie wszystkich razem czołowych nazistów w kinie jest całkowitym absurdem i paranoją . Gdyby faktycznie Hitler z czołowymi nazistami był w kinie w jakimś mieście to by nie było płyty chodnikowej na której by nie stał żołnierz wermachtu . I wiele innych absurdów w tym filmie . Ogólnie może jakiś tam pomysł był ale. A prawdę mówiąc gra aktorska jest dobra , ale bez szału . Dialogi też nie specjalne .