czy ktoś moze wie co to za utwór??
kurcze, od dawna mi się podoba i jeszcze nie wiem co to za piosenka...
jezeli ktoś wie, to bardzo prosze o informacje :)
a co do filmu... hmm, nie jest on zachwycający... chociaż dobry na niedzielny relaks przed tv... oczywiscie najbardziej spodobała mi rola rola Jima :D ten aktor jest swietny w takich rolach( hyhh, ale czy on przypadkiem nie tylko takie gra :P)
tak więc ogólnie spoko :D szczególnie dla fanów tego komiksowego bohatera przebranego za gryzonia ( kto oglądał film, to wie oco chodzi z tym gryzoniem :P)
pozdro :*
Nie pamiętam, jaka piosenka leciała podczas napisów końcowych. Natomiast piosenką, która promowała ten film w mediach była " Kiss from A Rose" Seal'a. Więc moze to to. Piosenka bardzo fajna- swoją drogą. Pozdrawiam
no niestety to nie ta... chociaż musze przyznać, że bardzo fajna :) i skądś juz ja znam... :)
wiesz, bo mi chodzi głównie o ta, co jak były reklamy Batmana na tvnie, że w zimię będzie każda część, to wtedy leciała taka fajna piosenka...
i zdawało mi się własnie, ze ta leciała na napisach koncowych... tylko nie jestem własnie pewna, bo niestety wyłączyli i na prawą strone dali reklmay... wsyztsko było malutkim zwęzonym druczkiem i nie byłam w stanie sobie przeczytać. :?
Ta piosenka to "U2 - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" ...jak znajdziesz stronkę gdzie można ją ściągnąć to zapodaj, bo juz wiele dni tego utworu szukam^_^
Pozdro!
To ta! dzięki Ci wielkie ;)
Wybacz, nie podam Ci stronki, gdyz ja jej nie biorę ze stronki...
Ale jeszcze raz wielkie dzieki!!! :*
pozdro :)
Ademu-san jezeli chcesz ta piosenke to mi na moim blogu zostaw maila a Ci ja w wolnym czasie wysle bo posiadam na kompie