6,1 78 tys. ocen
6,1 10 1 77526
5,5 37 krytyków
Batman Forever
powrót do forum filmu Batman Forever

czy ktoś moze wie co to za utwór??
kurcze, od dawna mi się podoba i jeszcze nie wiem co to za piosenka...
jezeli ktoś wie, to bardzo prosze o informacje :)

a co do filmu... hmm, nie jest on zachwycający... chociaż dobry na niedzielny relaks przed tv... oczywiscie najbardziej spodobała mi rola rola Jima :D ten aktor jest swietny w takich rolach( hyhh, ale czy on przypadkiem nie tylko takie gra :P)
tak więc ogólnie spoko :D szczególnie dla fanów tego komiksowego bohatera przebranego za gryzonia ( kto oglądał film, to wie oco chodzi z tym gryzoniem :P)

pozdro :*

_Agnieszka_

Nie pamiętam, jaka piosenka leciała podczas napisów końcowych. Natomiast piosenką, która promowała ten film w mediach była " Kiss from A Rose" Seal'a. Więc moze to to. Piosenka bardzo fajna- swoją drogą. Pozdrawiam

Zanzibarre

no niestety to nie ta... chociaż musze przyznać, że bardzo fajna :) i skądś juz ja znam... :)
wiesz, bo mi chodzi głównie o ta, co jak były reklamy Batmana na tvnie, że w zimię będzie każda część, to wtedy leciała taka fajna piosenka...
i zdawało mi się własnie, ze ta leciała na napisach koncowych... tylko nie jestem własnie pewna, bo niestety wyłączyli i na prawą strone dali reklmay... wsyztsko było malutkim zwęzonym druczkiem i nie byłam w stanie sobie przeczytać. :?

_Agnieszka_

Ta piosenka to "U2 - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" ...jak znajdziesz stronkę gdzie można ją ściągnąć to zapodaj, bo juz wiele dni tego utworu szukam^_^

Pozdro!

Ademu_san

To ta! dzięki Ci wielkie ;)
Wybacz, nie podam Ci stronki, gdyz ja jej nie biorę ze stronki...
Ale jeszcze raz wielkie dzieki!!! :*

pozdro :)

Ademu_san

Ademu-san jezeli chcesz ta piosenke to mi na moim blogu zostaw maila a Ci ja w wolnym czasie wysle bo posiadam na kompie

_Agnieszka_

hehehe:] jush znalazlem:D ale i tak dzieki za "pamięć"

ocenił(a) film na 10
_Agnieszka_

Czesc! Sądze ze chodzi o utwór Seal'a "Kiss from a Rose" Jest bardzo Ladna, melodyjna...Myśle że o ta piosenke Ci chodzi...
Miłego słuchania! Pa