7,3 194 tys. ocen
7,3 10 1 193923
7,7 58 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Nie wiem o co chodzilo rezyserowi ''nowego'' Batmana z ta Maggie, ale jako esteta jestem troszke zażenowany słowami Jokera(Heath Ledger) skierowanymi do aktorki ''You are so beautiful'', to chyba jakiś żart.

Rozumiem że jeżeli cały film polegał na kontrascie w stosunku do ekranizacji Burtona, to nie chcieli brać takiej pieknosci jak Kim. Ale po co wiec tworzyc z niej postac piekna na sile???

A Wy Co Sadzicie??, bo jak wiadomo gusta bywają różne.

Moim zdaniem Maggie to duzy blad! Brakowalo uzasadnienia tego ze tak bardzo dwojka głownych bohaterow mogla sie w niej zakochac!

użytkownik usunięty
Si_vous_ne_mangez___

Nie wiem o co Ci chodzi , według mnie Maggie jest ładna :>

ocenił(a) film na 9
Si_vous_ne_mangez___

Fakt. Ta cała Maggie jest zdecydowanie poniżej przeiętnej. Mogli wziąść ładniejszą.

użytkownik usunięty
Si_vous_ne_mangez___

Zgadzam się z tobą.Aktorki z nowych Batmanów są paskudne troche.

ocenił(a) film na 10
Si_vous_ne_mangez___

Wzieli Meggie bo jest siostrą sławnego brata i jest z pochodzenia żyd....

Moim zdaniem nie nadawała się w tym filmie.

ocenił(a) film na 10
Dominfilmfan

No to macie odpowiedź.... Żydówka i do tego siostra sławnego aktora. Ehh... Wiadomo kto rządzi wszystkimi gałęziami biznesu i polityki USA ale zostawmy to. Maggie Gyllenhaal to jedna wielka pomyłka. Moim zdaniem trzeba było za wszelką cenę spróbować zatrzymać Katie Holmes. Dużo bardziej urodziwa i delikatna.

użytkownik usunięty
Skeletor

Nie gniewaj się, ale Katie Holmes to jest dopiero porażka (przynajmniej dla mnie). Może i wygląda dobrze, ale jako aktorka jest tragiczna.
Co do Maggie to możliwe, że zadziałały "koneksje". Dla mnie jej uroda jest ok, choć jakąś wielką aktorką nie jest. W każdym razie nie przeszkadzała mi w takim stopniu, w jakim czyniła to żona Toma "Śluza". Ponadto nie uważam, żeby dobrym pomysłem było zatrudnianie do "Batmana" super piękności. Chyba nie o to tu chodzi. Nie one zresztą grają w "nietoperkach" pierwsze skrzypce. Przyznaję - można by było dobrać bardziej urokliwą i zdolną aktorkę (np. Charlize Theron), ale po co, skoro potem taki Joker (nieodżałowany Heath Ledger) przyćmiewa cały film swoja grą.
Pozdro