7,3 194 tys. ocen
7,3 10 1 193918
7,7 58 krytyków
Batman
powrót do forum filmu Batman

Pytanie.

ocenił(a) film na 8

Pytanie do fanów Batmana, w serialu animowanym Batman przyszłości, okazało się że Bruce Wayne jest ojcem Batmana przyszłości, tzn. Terry McGinnes, moje pytanie brzmi skoro Bruce Wayne był Jego ojcem, to jak miała na imię matka Batmana przyszłości tzn. Terry McGinnes?

ocenił(a) film na 6
Art8

Jego matka to Mary McGinnis.

ocenił(a) film na 8
aliensavage

Dziękuję, lecz muszę szczerze przyznać że szczerze jestem po seansie Batman Maska Batmana z 1993 roku i tam Batman walczył z tzw. Aniołem Śmierci jak się później okazało była to dawna miłość Batmana / Bruce Wayne i miała na imię tzn. ten Anioł Śmierci / Andrea Beaumont to była silna i ładna kobieta od razu mi zaimponowała w pozytywnym znaczeniu tego słowa więc się zasugerowałem że to ona była matką Terry McGinnes, ale wygląda na to że była to jedna z licznych miłostek Batmana / Bruce Wayne a szkoda tzn. w moim odczuciu i nie wiem czy w ogóle wiesz o czym mówię czy oglądałeś tego Batmana itp.:).

ocenił(a) film na 6
Art8

Oglądałem:)

Terry jest synem bodaj z próbówki i Batman nic o nim nie wiedział przez większość czasu. On ma jeszcze drugiego syna - Damiana z Talią Al'Ghul ale w tym przypadku został odurzony i zgwałcony. Potomstwa z normalnych związków chyba nie miał :P

ocenił(a) film na 8
aliensavage

No cóż jak to w Batmanie musi być trochę sensacji wiem że się czepiam, ale tzn. nic nie wiadomo o dalszych losach Andrea Beaumont tzn. jeżeli coś wiadomo to bym tego posłuchał a dlaczego po zakończeniu filmu Batman Maska Batmana z 1993 roku wydaje mi się że mogła by być barwną postacią w Batmanie i moje pytanie brzmi czy po prostu dalej pociągnięto ten wątek czy coś o Niej wiadomo itp.

ocenił(a) film na 6
Art8

Andrea została tak wprowadzona znikąd i mniej więcej tam zniknęła. Wiem tylko, że pojawiła się potem w jakimś odcinku Justice League Unlimited ale nie widziałem. Też mi się wydaje, że jest ciekawą postacią ale cóż...

ocenił(a) film na 8
aliensavage

Rozumiem, pojawiła się znikąd a zniknęła właśnie wtedy kiedy zaczynała być ciekawa ale stworzyła taką aurę, że myślę że Batman / Bruce Wayne tylko z Nią mógłby być naprawdę szczęśliwy, oczywiście wolę wierzyć że Batman / Bruce Wayne ani przez chwilę nie traktował kobiet przedmiotowo tylko zaniedbywał je z powodu swojej ,, misji ,, czyli z powodu bycia Batmanem, ale są odcinki w których naprawdę można pomyśleć że jest tzw. Playboy.

ocenił(a) film na 10
Art8

Wydaje mi się, że większość odpowiedzi na nurtujące cię pytania znajdziesz w jednym z odcinków Ligi Sprawiedliwych. Dokładnie w odcinku pt "Epilog", który jest zamknięciem historii batmana opowiedzianej w Batman: TAS oraz w Batmanie Przyszłości. Pojawia się także nawiązanie do Maski Batmana. Podam ci linki do tego odcinka w wersji polskiej i angielskiej.

Polska http://www.youtube.com/watch?v=d9022X81Fuk

Oryginał w HD http://www.youtube.com/watch?v=AZgoSv6T1C8

ocenił(a) film na 10
Art8

A jeżeli chodzi o związki batmana z kobietami, to warto obeżnijże jeszcze ten, chyba ostatni fabularny film ze świata Batman: tas
http://www.youtube.com/watch?v=LSqYAYUif5Q

ocenił(a) film na 10
aliensavage

Ale to chyba wątek komiksowy, a nie z serialu animowanego.